Ilyen tipikus boomer bullshit. Nem tudom a két dolognak mi köze egymáshoz.
2021. aug. 11. 12:38
2/8 anonim válasza:
Ez szerintem fél lábbal benne van abban is hogy nem akarják hogy felesleges pénzt dobj ki és inkább ilyeneket vágnak a fejedhez.
Anyám is ezt csinálta mindig. Csak én game pass nélkül.
Odajött, látta hogy a gépnél ülök, és csak azért is előjött neki a hatalomvágy és jött hogy "Na 10 perc múlva kapcsoljad is kifele akkor, elég már mára" szóval ez kb ilyen lelki terroros visszafogáshoz hasonlít hátha ez beválik. Csak nem jönnek rá hogy nem xd
2021. aug. 11. 13:04
3/8 anonim válasza:
Nyilván nem sok kapcsolatuk van már ezzel a modern világgal, és úgy vannak vele hogy ha valami játékért pénzt adsz, ráadásul még kézzel megfogni se lehet, akkor függő vagy..
2021. aug. 11. 13:12
4/8 anonim válasza:
Vagy az, hogy tényleg ilyen lelki terroros dolog, de én is sokkal valószínübnek tartom azt, hogy csak egyszerűen nem értik ezt a világot, és ez az előfizetés dolog, megfoghatatlan játékokra, számukra idegen. Amikor még otthon voltam, én megpróbáltam ezt lekommunikálni anyummal, és olyannyira nem volt fogalma a videojátékos világról, hogy azt sem tudta, hogy a játékokvan van storyja
2021. aug. 11. 14:18
5/8 anonim válasza:
És ők akkor TV függők, mert előfizettek rá? Lol, a szüliednek (mint általában a legtöbbnek) fingja nincs miről szól ez az egész. Nem vagy függő.
2021. aug. 12. 06:52
6/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem boomer dolog. 35 éves vagyok, én is sokat game-eltem 10-16 éves korom körül. Nem értettem, hogy miért csak 2 órát játszhatok, amikor én egész nap tudnék a gép előtt ülni. Szüleim sokat b*szogattak emiatt. Nem lettem ugyan játékfüggő, de az biztos hogy mai fejjel úgy látom sokkal több értelmes dolgot csinálhattam volna a több ezer órányi játék helyett. Pl. edzettem volna, tanulhattam volna jobban az angolt.
Mai fejjel visszagondolva tényleg időpazarlás volt.
2021. aug. 12. 19:49
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek függőségek. Ha valaki dohányzik, iszik vagy bármi mást csinál, az a saját döntése. Mindenki maga döntse el hogyan akar élni. Az egész életben csak annyi számít, hogy érezd jól magad és ne bánj meg semmit sem. A játékok, anime, könyvek a legártalmatlanabb szenvedélyek, ha nem akadányoznak semmiben és nem vonják el a figyelmed a kötelességeidről, akkor nyugodtan ahogy jólesik :)
2021. aug. 15. 04:59
8/8 anonim válasza:
Kedves hetes. Anyum alkoholista volt. Igen, alkohol függő. Le akarta tenni, de nem tudta. Sokszor sírt a vállamon józanul és részegen is, hogy egyszerűen nem megy neki, de nagyon akarná. Ez is vitte el. Szóval kérlek ne mondj hülyeségeket. A szenvedély és a függőség két külön dolog
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!