Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik volt a kedvenc Far Cry...

Melyik volt a kedvenc Far Cry részed?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 17:49
A kérdező szavazást indított:
Far Cry 1
Far Cry 2
Far Cry 3
Far Cry 4
Far Cry Primal
Far Cry 5
Far Cry New Dawn
Far Cry Blood Dragon
40 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%

3 es a 4. A tobbi nem jott be/nem jatszottam.

Az 5-el kezdtem es kb. ket nap utan abbahagytam. Azt hittem a franchise ennyit er.

Amugy sem szeretem az Ubisoft jatekokat, regen a Prince of Persia jatekok voltak toluk jok, azokat imadtam.

Na mind1 az egyik ismerosom gyozott meg a 3-rol es miutan az tetszett a 4-et is kijatszottam.

2021. jún. 27. 17:58
 2/14 anonim ***** válasza:
54%
Az első. Igaz, csak azzal játszottam XD
2021. jún. 27. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
51%
Az 1 volt az egyetlen eredeti Crytekes játék. A többi csak egy pénzzel alátolt random játék. A 3-hoz azért sikerült összerakni a körítést, de újdonség mér nem volt benne. A vicc meg az az egészben, hogy egyre kevesebb a részletesség az újabb részekben, egyre sablonosabbak....
2021. jún. 27. 18:54
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Nekem egyértelműen a 2-es, vagy 8-szor játszottam ki. Eszméletlen hangulata volt, emellett tanulságos is volt, sok dolgot megértettem belőle a konfliktusok, háborúk mozgatórugóiról.

Második helyre a Primalt tenném.

A többi csak olyan tucat lövöldözős játék.

2021. jún. 27. 19:13
 5/14 anonim ***** válasza:
42%
GTA és BF után legyen a kövi az NFS majd :)
2021. jún. 27. 22:49
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
Látszik, hogy kevesen játszottak az 5. résszel. Mindenki odavan a 3. rész Vaas-jáért, hogy milyen zseniális gonosz volt. Könyörgöm, a csávónak volt négy darab monológja, és annyi. Ellenben Joseph Seed és a beteg kis családja fantasztikusan fel volt építve, a végére komolyan elhittem, hogy ő cselekszik helyesen, és én vagyok a rossz fiú.
2021. jún. 28. 09:40
 7/14 anonim ***** válasza:
70%

Hat a Far Cry 5 szerintem meg egy sablonos vallasi kultusz sztori. Joseph Seed ott all vagy lassam setal felenk es ennyi a foszereplo meg nema. A 4-ben es a 3-ban sokkal kifejezobb testbeszeddel hansulyoztak a mondani valojukat.

Pagan-t jobban szerettem, tetszett hogy tobbnyire probalt kedves lenni hozzank. Az elso talalkozas oriasi volt. Megkostolta a foszereplo anyja maradvanyat lol stb. Es vegul neki volt igaza, ha megvarod az etkezoben akkor elmondja az egesz sztorit es atadja Kiratot. De ha nem varjuk meg akkor is rohadt jo a sztori. Amita es Sabal mashogy gondolkodik. Az egyik a vallas megszalotja es kepes a sajat embereit lemeszarolni ha mashogy gondolkodik, a masik barmit megtesz hogy Kirat fejlodjon meg drogot is terjeszt es gyerekeket dolgoztat. Nekunk kell donteni melyik utat valasztjuk

Ellentetben az 5-el a 4-ben ugy alkottak meg a vilagot hogy a sikloruhat elvezet legyen hasznalni a veszelyes hegysegben.

A 3-ban nem csak Vaas hanem Jason is erdekes. Ahogy egy elkenyesztetett gyerekbol, aki felt embert olni egy gyilkologep valojukat aki elvezi a veszelyt.

2021. jún. 28. 11:09
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos, megkérdezik kinek melyik a kedvence, aztán mindenkit lepontoznak akinek esetleg egy másik rész jött be ;)
2021. jún. 28. 11:22
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen en voltam az elso aldozat 20 szazalek csak azert mert elmondtam mi a velemenyem.
2021. jún. 28. 11:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Blood Dragon ftw
2021. jún. 29. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!