Melyik a kedvenc Heroes részed?
3-ason baromi sokat játszottam még rég. Az 5-ös pedig a tökéletes folytatása. Ugyan az a játékmenet szebb grafikával és más csapatokkal. A 4-es furcsa, nekem nem tettszett. És a 6-os őszintén szólva egy kalap szar (nincs normális kastély stb.)
Egy szó mint száz az 5-ös volt a legjobb. :)
Köszönöm, hogy eszembe juttattál egy pár jó emléket...
Nincs mit, nekem is szép emlékeket hozz elő.
Én a 3-tól játszottam velük. Nekem a 3 és a 4 rész tetszet idáig, 3-ban midnen tetszett, a 4. pedig a sok újítás tetszett nekem( kivéve azt hogy a hős egy idő után már egy maga elintézett egy sereget.)
Ja igen, nekem a 4 zenéi totál megtetszettek :D.
6 részben nem tudom hogy feltünt-e nektek hogy egy csomó dolog ki lett ragadva a Dark Messiah-ból....(Nekem ebben a részben tetszenek a szörnyek ábrázolása leginkább)
Szívem szerint a 3-ast látnám a 6-os stílusában megcsinálva. A 3. részben szinte minden tetszik. A lények, a hősök, a játék menet, a várak, a pályák. Egyedül a szintlépés nem jön be.
A 4. rész az nagyon elcsépelt lett szerintem, ott viszont tetszett a jártasságok megoldása. Külön szerettem, hogy ha például pappal voltam, abból később kedvem szerint csinálhattam akár varázslót is.
Az 5-össel alig játszottam, eléggé furcsa volt a nézet, és a grafika sem tetszett.
A 6. résznek szerintem nagyon szép a grafikája, és ott főleg ezért már nem zavart a nézet. Nagyon sokat játszom vele, de keveslem belőle a hősöket és a várakat. Az a szentélyes vár nekem egyáltalán nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!