Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek gáz h valaki 16...

Szerintetek gáz h valaki 16 évesen szereti a Monster Hight és mondjuk össze akarja gyűjteni kedvenc karaktere babáit hobbi ként?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
72%

Az a gáz, hogy ezt megkérdezed.

Téged érdekel ez? Akkor meg? Kit érdekel a többi.

2013. jan. 30. 09:35
 2/10 A kérdező kommentje:
jogos
2013. jan. 30. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem
2013. jan. 30. 22:33
 4/10 Fulár ***** válasza:
56%
Dehogy gáz!Ez legalább egy normális hobbi.Egyre ritkább az ilyen.
2013. jan. 31. 10:45
 5/10 Palidy válasza:
56%

Szerintem se gáz, én pl. 19 évesen kezdtem el figurákat gyűjteni XD

Érdekes sokszor olyanoknak tetszik a legjobban akikről nem is gondolnám és azoknak kevésbé akikről gondolnám XD

2013. febr. 1. 03:34
 6/10 anonim ***** válasza:
56%

Egyáltalán nem gáz. Én 30 éves nő vagyok, igaz eddig csak egy részletet láttam a meséből, de a babákat már előtte megláttam a játékboltokban, és mit ne mondjak, ha lenne rá lehetőségem, és nem lennék munkanélküli és nem másra kellene a pénz akkor meg is venném mindet, mert tetszik.

Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak, hanem az, hogy te hogyan érzed jól magad a környezetedben.

Ha valaki kicsúfol az lehet, hogy azért van mert irigyli, hogy te mersz más lenni, felmered vállalni azt amit szeretsz, és nem olyan akarsz lenni amilyen szerinted mások szerint lenned kell.

Vagyis, ha neked az tetszik, akkor vedd meg és tedd ki a polcra, van aki bélyeget gyűjt, te figurákat. Ha más beleszól a hobbidba inkább hagyd ott, mert az nem igazi barát, az igazi barát elfogad olyannak amilyen vagy, és nem akar megváltoztatni, vagy korlátozni, a többieket meg nézd le nagyon magasról, ha kritizálnak.

2013. febr. 1. 08:20
 7/10 ArtArtArt válasza:
Az a gaz hogy "hobbi kent". :p
2013. febr. 3. 09:14
 8/10 Bombalomba válasza:
egyáltalán nem gáz, neked ez tetszik. kész. kit érdekel a többiek véleménye? engem is kicsúfoltak az osztálytársaim hogy 11 éves fiú létemre szeretem az alkonyatot, de leszartam.(érdekes a legjobb barátaim és a rokonaim szerették az alkonyatot)
2013. febr. 4. 08:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Én nem tudom mi ez a Monster High, de lényegtelen a probléma szempontjából. Ha szereted és lekötöd vele magad csináld, az a fő, hogy jól érezd magad miközben a Hobbid műveled. Csak gondolj abba bele, mikor meglett férfiak táblajátékokhoz festenek és alkotnak figurákat (pl warhammer), és azokkal játszanak bonyolult szabályrendszer szerint. Van akinek ez gáz, de szerintem eszméletlen munka van benne, és rengeteg kreativitás kell hozzá.
2013. febr. 4. 09:43
 10/10 anonim válasza:

Nem az! :) Én is azt hittem hogy az és hogy én vagyok ezzel így csak, én 17 vagyok és én is gyüjtöm őket, a tesóim sokat cikiztek vele, de most hogy tudom ezzel nem csak én vagyok egyedül így, már nem is érdekel mit mondanak! :)

Egyébként még a nagymamám is tavaly karácsonykor megált a z Auchan-ben a játékpolcok előtt és még neki is tetszettek ezek a egyedien kinéző babák, és nekem is pont ezért tetszenek annyira!

2014. júl. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!