Én a Gta 4-re szavaztam mert a leginkább realisztikus, és a legérdekesebb karakterek meg sztorik ebben a részben vannak. A harcászat zseniálisan van megoldva, a város atmoszférája terszetős számomra és a zenék terén is jól áll. A Gta 4 az amibe leginkább beletudod képzelni magad, és a sztori izgalma miatt alig várod, hogy a következő küldetésnek neki láthass.
Ami idegesítő az az, hogy a rendőrök kb. levakarhatatlanok(bár nem olyan vészesek mint a vice city és a Gta 3 dühöngő kamikaze rendőrei). Valamint kicsit zavaró(néha meg vicces), hogy a gyalogosok mintha mind tök részegek lennének, picit nekik ütközöl és összeesnek.
Nagy kedvencem még a vice city, leginkább az alaphangulat és a zenék miatt. A zeneösszeállítás az valami zseniális, jobb szó nincsen rá. A történet is teljesen rendben van. Sokat kölcsönzött a Sebhelyesarcú című filmből egyébként.
A Gta 3-at is szeretem, van egy magával ragadó bája, jók a zenéi. De nem fog meg annyira azért mint a Gta 4 vagy a Vice City.
Rohadt idegesítő, hogy a kocsid 3 koccanás után már robban, és a rendőrautók nagyon overpoweredek. Valamint egy normális főhős sem ártott volna :-)
A San Andreas szintén magával ragadó, leginkább az ökörködések miatt. Viszont kicsit elmentek vele a készítők sci-fi irányba és a harcászat elég gagyi(azok a fegyver és robbanás hangok te jó ég... :-) ).
de biztosan azon jatszanak legtobbet sokan, de attol meg kedvencuk nem feltetlen lesz
ketto nem feltetele egymasnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!