Technikailag továbbra is a GTA IV a leggyengébb, viszont a fizika, MI, irányítás abban lett a legrealisztikusabban megvalósítva. A beépített Euophoria engineről nem is beszélve, ami nekem személy szerint nagyon hiányzott az V-ből. Bár ha jól tudom, az V-höz is csináltak külön ragdoll enginet, viszont az csak nagyon kis részben alapult az IV-hez használthoz, és inkább a Max Payne 3-ból használtat emelték át.
Meg eredetileg az V a hatodik generációs konzolokra készült volna, és azok a konzolok addigra már kiöregedtek, és a fizikai számítások nagyon sok processzor teljesítményt igényeltek volna, a V-ben meg már alapból sok volt a kontent és a grafika is szép volt. Az egész RAGE enginet újra kellett volna ahhoz programozni, aztán optimalizálni is, hogy jól fusson konzolon és PC-n is.
"viszont a fizika, MI, irányítás abban lett a legrealisztikusabban megvalósítva."
Erről beszélek. :D Megnézted a videót? Abban jól látszik, hogy a GTA IV rengeteg szempontból sokkal jobb, mint az V. Az AI is sokkal butább a GTA V-ben. Ezek után nem értem, hogy miért mondod még mindig a GTA IV-re, hogy az a leggyengébb.
Technikailag az a leggyengébb, ha ez alatt az optimalizáltságot érted. Mármint a korához képest, egyébként a San Andreas vagy a Vice City gyengébb, de akkor még elég korlátoltak voltak a lehetőségek a grafikai motor miatt is.
Csak belenéztem, mert már korábban láttam ezt a videót.
Nekem:
1. Vice City
2. Gta IV
3. San Andreas
4. Gta V
5. Gta III
a többi meg kimaradt.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!