Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a kedvenc GTA-d?

Melyik a kedvenc GTA-d?

Figyelt kérdés

2021. jún. 5. 22:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Technikailag továbbra is a GTA IV a leggyengébb, viszont a fizika, MI, irányítás abban lett a legrealisztikusabban megvalósítva. A beépített Euophoria engineről nem is beszélve, ami nekem személy szerint nagyon hiányzott az V-ből. Bár ha jól tudom, az V-höz is csináltak külön ragdoll enginet, viszont az csak nagyon kis részben alapult az IV-hez használthoz, és inkább a Max Payne 3-ból használtat emelték át.

Meg eredetileg az V a hatodik generációs konzolokra készült volna, és azok a konzolok addigra már kiöregedtek, és a fizikai számítások nagyon sok processzor teljesítményt igényeltek volna, a V-ben meg már alapból sok volt a kontent és a grafika is szép volt. Az egész RAGE enginet újra kellett volna ahhoz programozni, aztán optimalizálni is, hogy jól fusson konzolon és PC-n is.

2021. jún. 6. 08:12
 12/18 A kérdező kommentje:
*hetedik generációs konzolokra
2021. jún. 6. 08:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"viszont a fizika, MI, irányítás abban lett a legrealisztikusabban megvalósítva."

Erről beszélek. :D Megnézted a videót? Abban jól látszik, hogy a GTA IV rengeteg szempontból sokkal jobb, mint az V. Az AI is sokkal butább a GTA V-ben. Ezek után nem értem, hogy miért mondod még mindig a GTA IV-re, hogy az a leggyengébb.

2021. jún. 6. 08:28
 14/18 A kérdező kommentje:

Technikailag az a leggyengébb, ha ez alatt az optimalizáltságot érted. Mármint a korához képest, egyébként a San Andreas vagy a Vice City gyengébb, de akkor még elég korlátoltak voltak a lehetőségek a grafikai motor miatt is.

Csak belenéztem, mert már korábban láttam ezt a videót.

2021. jún. 6. 08:44
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt értem techinka alatt, lehet nem a legjobb megfogalmazás volt. Az igaz, hogy a PC-s port elég rossz lett, meg konzolon is voltak gondok.
2021. jún. 6. 16:13
 16/18 anonim válasza:
100%
Hangulatában a Vice City, de mint játék a S.A.
2021. jún. 7. 22:43
 17/18 anonim válasza:
100%
Szerintem a GTA VC, de ha kettőt lehetne szavazni akkor a VC,SA ezeken nőttem fel,hozzám nőttek az évek során. Igaz nem iszonyat grafika meg nem ilyen HŰŰŰŰŰŰŰŰŰ hanem jó storyline. Nekem a storyline számít a legtöbbet.
2021. jún. 24. 16:04
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem:

1. Vice City

2. Gta IV

3. San Andreas

4. Gta V

5. Gta III

a többi meg kimaradt.

24/f

2021. nov. 29. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!