Logan
Kissé kezedek kiábrándulni a súlytalan CGI parádéból.
Szeretem ha egy film többet ad, nem csak pusztán látvány.
Ha MCU, akkor Doctor Strange.
Az egyik legjobban adaptált eredettörténet, aminek nem csak a látványa volt gyönyörű, de a színészi játék is ütött.
Ha nem MCU, akkor Logan.
Jó volt egy olyan filmet látni, ami eltávolodott a többitől, és ez a javául szolgált. A rendezés és a színészek itt is kiválóak voltak.
Júl. 25 23:23 vagyok
Én egyből az MCU-ra gondoltam, de ha minden Marvel filmből kell választani, akkor nem nagyon tudnék, mert az X-Men filmeket én is nagyon szeretem, félig meddig azon nőttem fel.
Az X-men: Az eljövendő múlt napjai szerintem zseniális, de ahogy előttem írták, a Logan is. Talán ez a 3 marvel film a kedvencem.
Deadpool
Igazából már a képregényekben is nagyon szerettem az ő karakterét, viszont a filmvásznon mégjobban megkedveltem. Egyszerűen imádom a stílusát, és számomra nem csak a karakter hanem a film is ezt a stílust képviselte. Jó a történet, jók a poénok, látványos és Ryan Reynolds-nál jobb Wade Wilson-t nem it találhattak volna. Kevés film volt amit ennyire vártam mint a Deadpool-t és nem is csalódtam benne!
Amúgy az MCU-ból pedig a Pókember: Idegenben. Nem is tudom, annyian szidták azt a filmet, nekem viszont nagyon tetszett. Eleve Tom Holland az én véleményem szerint, az eddigi legjobb Pókember, ráadásul nagyon tetszett a film története is.
Vasember trilógia ( azon belül talán a második rész )
Legszerethetőbb karakter az MCU univerzumában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!