Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ki a kedvenc szereplőtök/melyi...

Ki a kedvenc szereplőtök/melyik a kedvenc eészetek a Harry Potterből? Miért?

Figyelt kérdés

2017. júl. 28. 21:05
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Részetek*
2017. júl. 28. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A kedvenc szereplőm Minerva McGalagony :D, a kedvenc részem pedig a harmadik.
2017. júl. 29. 17:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok szereplő a szívemhez nőtt :D Ron, Draco, Piton az örök kedvenceim, de a többieket is imádom.

Harry Potter-ben minden rész kedvenc rész, de talán a Weasley ikrek tréfáit, Hermione beszólásai a fiúknak, visszaemlékezések is jók.

2017. júl. 30. 23:19
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 válaszoló Én is igy vagyok vele...:)
2017. júl. 31. 10:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz válaszolni... leginkább Pitont szeretem a szarkasztikus humoráért (én is ilyen vagyok).
2017. júl. 31. 21:06
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

kedvenc szereplő: Fred és George, illetve Hagrid

kedvenc könyv: Tűz Serlege és Félvér Herceg

kedvenc film: Tűz Serlege és Főnix Rendje

kedvenc játék: A Bölcsek Köve (PC)

kedvenc varázslény: szalamandra

kedvenc varázslat: Expecto Patronum

kedvenc tantárgy: bűbájtan

kedvenc roxforti ház: Griffendél és Hollóhát

kedvenc hely: Az Odú

+ akit a legkevésbé kedveltem: Lucius Malfoy, Lockhart és Piton

2017. júl. 31. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Az én kedvencem Piton :) nagyon megindító a története és nagyon vagány mikor kirepül az ablakon mikor Mcgalagonyal párbajozik xd

Szeretem még Draco- t Doby-t Lupint Siriust Lockhartot

A kedvenc részem a Félvér herceg

A kedvenc jelenetem/ fejezetem A herceg meséje :)

2017. aug. 2. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
Hogy lehet útálni Pitont? :D aki útálja az nem érti a könyv lényegét . Utálta Harry-t ez igaz de ha ő nem lett volna Harryék évekik bolyonghattak volna az erdőbe a kard után kutatva és Dumbledore nak is nagyon sokat segített Voldemort ellen. Nem volt rossz ember attol függetlenül hogy a modora kicsit nyers volt. :) sajnáltam hogy meghalt én nagyon szerettem
2017. aug. 2. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

sokan nem bírják Pitont, mert amellett hogy segítette Dumbledore-t és Harry-éket egy elég komplexusos ember volt

Harry-t is alapvetően azért nem kedvelte mert az apja szakasztott mása volt, ezért bosszúból ahol tudott kiszúrt vele, de ez csak a saját szegénységi bizonyítványába ment, legalábbis engem nem befolyásol az hogy gyerekkoromban mi történt velem vagy valakinek milyen az apja

Volt egy osztálytársam még középiskolában aki állandóan basztatott és beszólt nekem ezért nagyon utáltam, ma már felnőtt emberek vagyunk és tök jóban vagyunk, csomót dumálunk meg szoktunk találkozni

de az osztályfőnök-helyettesem egy ritka nagy farok volt és nem bírtam, de a fia, aki az évfolyamtársam volt, a legjobb barátom lett

úgyhogy ennyit erről, Piton komplexusokkal küzdött és hogy őszinte legyek azért haragudni meg utálni valakit ahogy ő utálta James-t meg Sirius-t (előbbit még a halála után is) a kamaszkori piszkálódások után az szerintem nem okés

az hogy utálta Sirius-t egyébként még meg is érthető mert Sirius majdnem elcsalta a Kísértetlakba ahol a vérfarkas Lupin megtámadta volna őt, csak James nem hagyta - más hogyha valaki basztat és más ha az illető majdnem kilök az ablakon a harmadik emeleten

James-t is nyilván féltékenységből utálta hogy Lily férje lett, de ezt Lupin is elmondta a Főnix Rendjében, hogy ahogy felnőttek és benőtt a fejük lágya és Lily is beleszeretett James-be, Pitonnal az ellenkezője zajlott le, a sérelmeibe kapaszkodva egy keserű figura lett belőle

meg ott volt a jelenet mikor lesárvérűzte Lily-t, az egyetlen barátját aki ki akart állni mellette

ez olyan mintha lenne egy fekete barátom és lerabszolgáznám őt

2017. aug. 2. 18:39
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

#9 hát igen én ezért nem kedveltem Pitont

olyan ez mint mikor azt mondják hogy Petunia nem volt rossz ember mert mint a hetedik részben kiderül szerette a húgát

igen, de attól még 17 éven át megkeserítette az unokaöccse életét és embertelen körülmények között nevelték

én megmondom az őszintét, nem is bántam volna ha az utolsó részben Vernon és Petunia meghal, borzalmas emberek voltak

Dudley volt akinek nem kívántam ezt a sorsot, mert ő csak a szülei miatt volt akkora tuskó amilyen, meg ő később mutatott javuló tendenciát Harry irányába

2017. aug. 2. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!