Ki a kedvenc szereplőtök/melyik a kedvenc eészetek a Harry Potterből? Miért?
Sok szereplő a szívemhez nőtt :D Ron, Draco, Piton az örök kedvenceim, de a többieket is imádom.
Harry Potter-ben minden rész kedvenc rész, de talán a Weasley ikrek tréfáit, Hermione beszólásai a fiúknak, visszaemlékezések is jók.
kedvenc szereplő: Fred és George, illetve Hagrid
kedvenc könyv: Tűz Serlege és Félvér Herceg
kedvenc film: Tűz Serlege és Főnix Rendje
kedvenc játék: A Bölcsek Köve (PC)
kedvenc varázslény: szalamandra
kedvenc varázslat: Expecto Patronum
kedvenc tantárgy: bűbájtan
kedvenc roxforti ház: Griffendél és Hollóhát
kedvenc hely: Az Odú
+ akit a legkevésbé kedveltem: Lucius Malfoy, Lockhart és Piton
Az én kedvencem Piton :) nagyon megindító a története és nagyon vagány mikor kirepül az ablakon mikor Mcgalagonyal párbajozik xd
Szeretem még Draco- t Doby-t Lupint Siriust Lockhartot
A kedvenc részem a Félvér herceg
A kedvenc jelenetem/ fejezetem A herceg meséje :)
sokan nem bírják Pitont, mert amellett hogy segítette Dumbledore-t és Harry-éket egy elég komplexusos ember volt
Harry-t is alapvetően azért nem kedvelte mert az apja szakasztott mása volt, ezért bosszúból ahol tudott kiszúrt vele, de ez csak a saját szegénységi bizonyítványába ment, legalábbis engem nem befolyásol az hogy gyerekkoromban mi történt velem vagy valakinek milyen az apja
Volt egy osztálytársam még középiskolában aki állandóan basztatott és beszólt nekem ezért nagyon utáltam, ma már felnőtt emberek vagyunk és tök jóban vagyunk, csomót dumálunk meg szoktunk találkozni
de az osztályfőnök-helyettesem egy ritka nagy farok volt és nem bírtam, de a fia, aki az évfolyamtársam volt, a legjobb barátom lett
úgyhogy ennyit erről, Piton komplexusokkal küzdött és hogy őszinte legyek azért haragudni meg utálni valakit ahogy ő utálta James-t meg Sirius-t (előbbit még a halála után is) a kamaszkori piszkálódások után az szerintem nem okés
az hogy utálta Sirius-t egyébként még meg is érthető mert Sirius majdnem elcsalta a Kísértetlakba ahol a vérfarkas Lupin megtámadta volna őt, csak James nem hagyta - más hogyha valaki basztat és más ha az illető majdnem kilök az ablakon a harmadik emeleten
James-t is nyilván féltékenységből utálta hogy Lily férje lett, de ezt Lupin is elmondta a Főnix Rendjében, hogy ahogy felnőttek és benőtt a fejük lágya és Lily is beleszeretett James-be, Pitonnal az ellenkezője zajlott le, a sérelmeibe kapaszkodva egy keserű figura lett belőle
meg ott volt a jelenet mikor lesárvérűzte Lily-t, az egyetlen barátját aki ki akart állni mellette
ez olyan mintha lenne egy fekete barátom és lerabszolgáznám őt
#9 hát igen én ezért nem kedveltem Pitont
olyan ez mint mikor azt mondják hogy Petunia nem volt rossz ember mert mint a hetedik részben kiderül szerette a húgát
igen, de attól még 17 éven át megkeserítette az unokaöccse életét és embertelen körülmények között nevelték
én megmondom az őszintét, nem is bántam volna ha az utolsó részben Vernon és Petunia meghal, borzalmas emberek voltak
Dudley volt akinek nem kívántam ezt a sorsot, mert ő csak a szülei miatt volt akkora tuskó amilyen, meg ő később mutatott javuló tendenciát Harry irányába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!