A Vice City a legjobb énszerintem. Nemcsak azért, mert ott sikerült a legjobban megtalálni az egyensúlyt, hanem mert legálisan lehet benne trükközni, nagy szabadságot ad, és a rádióadók is jók benne nagyon (VCPR például, vagy a KCHAT...az az elmebeteg Gethsemane Starchaser Moonrunner volt a kedvencem).
A GTA San Andreassal nagyon elment az egész ilyen bűnöző-tamagocsi irányába...etetni,itatni,pisiltetni, itt már nagyon átesett a Rockstar a ló túlsó oldalára.
4: Király város,változatos és karizmatikus karakterek,még jobb főkarakter,sötét story,sokat lehet szórakozni a fizikával.
Nekem a SA kimaradt a gyerekkorban,szóval nem köt hozzá ez a nosztalgikus ömlengés mint sok embernél. Az 5-öt jobban élveztem mint gondoltam volna,de a story után nem volt semmi ami ott tartott volna,hacsak nem cheatelem meg modolom szét a gamet,nem vonzó,a 4-el viszont élvezetes volt szöszölni hogy meg legyen a 100%,jobban beszippant a város hangulata meg úgy minden.
Nem az elcseszett PC-s portról beszéltem, hanem az ilyenekről:
De találsz még 1000 ilyen videót, amiben bemutatják, hogy milyen sok téren fejlődött vissza a GTA V.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!