Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 2-3 cm-es, fröccsöntött...

2-3 cm-es, fröccsöntött pörgentyű a chipsből? Mi a neve?

Figyelt kérdés

Beyblade, de nem találom sehol ezt a fajtát. Nem a lapos korong, amit kézzel kellett pörgetni és nem is a nagy, amit egy kihúzó szerkezettel.

Ez is chipsben volt mint a korong, de egyszínű, műanyag, különböző színekben. A pörgetőjét külön lehetett venni hozzá és úgy működött, hogy beletekerve egy rugót felhúzott, majd belereteszelt, és egy gombnyomásra lőtte ki és pörgette be.

2021. máj. 25. 21:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek voltak nem?

Az a baj, hogy én is emlékszem rájuk, de msot hirtelen azt sem tudom eldönteni, hogy myilen chipsekhez adták. Mindenesetre én úgy szoktam keresgetni, hogy képekre keresek, picit még próbálkozom is, hátha közelebb kerülök a pontos megoldáshoz.

2021. máj. 26. 00:21
 2/18 anonim ***** válasza:
Pontosítok, legalul látható belőle egy darab arra gondolok, a kék.
2021. máj. 26. 00:22
 3/18 A kérdező kommentje:
Másfél órát kerestem már, de semmi. Csak ezeket adja ki. A lenti kékhez hasonló méretű, de szerintem az sem az a képen. Van egyébként nekem legalább egy, lomtalanításkor találtam, el is raktam pár kacattal, majd előkeresem közülük valamikor és teszek fel képet ha nem találjuk meg.
2021. máj. 26. 00:25
 4/18 anonim ***** válasza:

Valahol nekem is van egy rakat, meg pupákok, a sima pörgettyűk, kártyák, tazok meg ki tudja még mi. :D

Az a meglepö hogy neten nincs sehol semmi lsita ami a chipsekhez adott dolgokat lsitázza, már videokat nézegetek, hátha meglátom.

2021. máj. 26. 00:33
 5/18 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el hogy nem találom meg amúgy, olyan mint ha nem is létezne. :D Alig találni valamit ezekről a neten, csak a tazo, master crock, meg a kézzel pörgetős van meg eddig amiket ismertem.
2021. máj. 26. 00:35
 6/18 A kérdező kommentje:

[link]

Az indítója hasonló volt ehhez.

2021. máj. 26. 00:42
 7/18 anonim ***** válasza:
Igen, meg ha jól rémlik szeretett szétugrani.
2021. máj. 26. 01:06
 8/18 anonim ***** válasza:

[link]

Haladás :D

2021. máj. 26. 01:10
 9/18 anonim ***** válasza:

Dracco Speed Spin

Na ezek grammra ugyanazok. :)

2021. máj. 26. 01:11
 10/18 anonim ***** válasza:
99% amúgy Master Crok-hoz adták akkor mert a pupákok is ilyen Dracco gyártmányúak ahogy most nézelődöm.
2021. máj. 26. 01:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!