2-3 cm-es, fröccsöntött pörgentyű a chipsből? Mi a neve?
Beyblade, de nem találom sehol ezt a fajtát. Nem a lapos korong, amit kézzel kellett pörgetni és nem is a nagy, amit egy kihúzó szerkezettel.
Ez is chipsben volt mint a korong, de egyszínű, műanyag, különböző színekben. A pörgetőjét külön lehetett venni hozzá és úgy működött, hogy beletekerve egy rugót felhúzott, majd belereteszelt, és egy gombnyomásra lőtte ki és pörgette be.
Ezek voltak nem?
Az a baj, hogy én is emlékszem rájuk, de msot hirtelen azt sem tudom eldönteni, hogy myilen chipsekhez adták. Mindenesetre én úgy szoktam keresgetni, hogy képekre keresek, picit még próbálkozom is, hátha közelebb kerülök a pontos megoldáshoz.
Valahol nekem is van egy rakat, meg pupákok, a sima pörgettyűk, kártyák, tazok meg ki tudja még mi. :D
Az a meglepö hogy neten nincs sehol semmi lsita ami a chipsekhez adott dolgokat lsitázza, már videokat nézegetek, hátha meglátom.
Dracco Speed Spin
Na ezek grammra ugyanazok. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!