Kinek jött meg a PS5 a PlayITStoreból?
Szeptember végén rendeltem meg a lemezmeghajtó nélküli ps-t és még mindig nem jött meg nekem. kb 3 hete hívtam ügyfélszolgálatot de azt a választ kaptam hogy a szeptemberi rendeléseknél járnak de hogy melyik napnál tartanak azt nemtudta megmondai az ügyfélszolgálatos és azt se hogyha éppen várnak készletre vagy folyamatosan megy a szállítás.
A kérdésem hogy kinek jött már meg és mikor rendelte a digital editiont
A szállítás biztosan döcög, mert már vagy fél éve félvezető hiány van, alkatrész nélkül meg nehéz gyártani. Neked se adnak el úgy autót, hogy "a kormány meg a motor még hiányzik, majd belerakjuk 3 hónap múlva, ha megjött".
Magyarországra amúgy is kevesebb jön, mert kisebb a piac, mint egy amerikai vagy német. Mindenki csak rendelésre vállalja, de hogy mikor kapod totál homály, mert maga a gyártó (Sony) se tudja megmondani neked, mikor tudnak szállítani.
Nem tudom mennyit segít:
Én nov. 23-án rendeltem meg náluk, üzletben és még semmilyen infóm nincs róla. Előbb kell(ene) megkapnod mint nekem, egyenlőre nincs probléma :)
szeptember elején, és most jött meg kb 2 hete, június közepén
digitális
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!