Kibannolhatnak emiatt?
Nemrég játszottam egy lol mecsset suppport voltam leonával és az adc
Valamiért azt hitte trollkodok és reportolt és mides is.
Pedig 4 killem volt és 9 halálom ami nem olyan rossz és még nem is ranked volt és 16 szintü vagyok tehát még nagyon kezdő.

A 9 halál az sok. Még akkor is ha nem ranked. 9 halállal már szépen el lehet feed-elni az enemy-t olyan szinten hogy nem hozzátok vissza.
A 4 kill pedig értelmezhették direkt/indirekt ks-nek is. Mivel te support vagy ezért nincs "jogod" ölni, csak assist-ot adni.
Ezekre figyelj oda, illetve még annyit hogy ha support vagy akkor adc-től ne lopd a farmot(nem ölhetsz bot lane-n miniont).

9 halál nem sok, challanger szinten is van annyi egy supportnak. Ne abból indulj ki, hogy a profi csaaptok lehozzák 3-4 halállal az összes meccset, ott alig van teamfight.
Killt úgy is szerezhet, hogy meghalt az adc, akkor nyilván megöli az ellenséget, hiába support. Meg van amikor necces a szitu és nem lehte hagyni, hogy behúzza az adc. Egy ap support meg qrva op, ha el van feedelve, nem egyszer carryztem brand, xerath stb supporttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!