Mi lehet ez? Valami bug vagy hack? Ezert kibannolhatnak gta onlin-bol?
Figyelt kérdés
Ma beleptem gta onlinba es mikor bementem a garazsomba a semmibol penzzsakokk estek le es el sem tudtam toluk menni annyi mennyisegben estek ez mi? Futottam oszze vissza es ugy is osszegyult 2 milla ez valami hack vagy bug? Ilyenkor mit lehet csinalni? Mert en nem csinaltam semmit ezert kibannolhatnak?2015. dec. 30. 11:17
1/3 anonim válasza:
Valaki cheatelt hogy a többieket kitiltsák. Ha nincs hozzá semmi közöd, nem fognak kitiltani, de a pénz el fog tűnni
2/3 A kérdező kommentje:
Es ha mar elkoltottem,egy resszet akkor mi lessz?
2015. dec. 30. 12:56
3/3 anonim válasza:
Ahh egy csomó pénz esik a levegőböl ami csalásal van ott erre el költi a nagy részét xD és most fél hogy bannolnak pff
Ha nem tűnik fel az adminoknak hogy a pézhez belenyúltal azt fogják hinni ennyit csalt az a valaki de ha fúrcsa módon drága kocsik lesznek a garázsba draga ház... Hat akkor bajok lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!