Gergovics kérdése:
Kibannolhat-e VAC, ha ilyet használok?
2015. aug. 25. 18:41
1/5 anonim válasza:
szerintem igen, kaphatsz.
én sweet fx miatt kaptam cs:go-ban Vacot
2/5 A kérdező kommentje:
Óhh, nekem egy kicsit pontosabb válasz kéne. :S Olyat hallottam, hogy előtte figyelmeztetnek, aztán bannolnak.
2015. aug. 25. 20:37
3/5 anonim válasza:
minden olyan külső forrásból származó elem, amit a steam nem hagyott jóvá (tehát nem érhető el a steam műhelyben), tiltott és kitiltást von maga után.
Szóval igen, akár szó nélkül is VAC-ot kaphatsz érte. Ha jó fej a supportos ember, akkor szól előtte, bár nem kötelessége, mivel megváltoztatod az alap scriptet.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Ezzel sokat segítettél.
2015. aug. 26. 10:43
5/5 anonim válasza:
A VAC egy automatikus rendszer nincs figyelmeztetés, azonnal bannol. És ha nem a Steam Workshopból származó tartalmat használsz akkor nagy eséllyel ban-t kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!