Ezért kibannolhatnak örökre a world of tanks-ből?
Figyelt kérdés
Tegnap beléptem normál csatába, úgy 3 perc múlva megszakadt az internetkapcsolatom, hála a szolgáltatónak. Mire visszaértem letelt a meccs. Ez komoly gond ?2017. jan. 21. 09:36
1/7 A kérdező kommentje:
Tudom, lehet kicsit paranoiás vagyok, de öltem már sok időt,pénzt és energiát bele. :/
2017. jan. 21. 09:38
3/7 anonim válasza:
Örökre ilyenekért sosem fognak, örökre akkor bannolnak ki ha csalsz/illegális kereskedsz tárgyakkal/lopsz és hasonlók. Olvasd el a szabályzatot.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megnyugodtam. :)
2017. jan. 21. 15:58
5/7 Vida Sándor válasza:
Akkor bannolnak ki, ha kilépsz a csatából úgy, hogy még él a tank. Az dezertálásnak számít. Ha megszakad a kapcsolat, akkor a tank bennmarad, csak tétlen.
6/7 anonim válasza:
Engem fél évre bannoltak ki mert az öcsém játstott és kibannolták egy hónapra
Aznmiután elkezdtem játszani és már nem voltam kék akkor meglőtt egy csapattárs és lökdösött...
Adtam neki egy sallert kék lett és kiszedtem.
De jött a szakasztársa és ő folytatta azt amit a haverja elkezdett.
Még nem voltam kék de megkaptam a fél évet...
7/7 anonim válasza:
Még így is több hasznod volt, mint a legtöbb botnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!