Melyik a legjobb GTA játék?

A gépigény legyen annak a problémája, aki PC-n játszik.
De nyilván nem lehet ugyan annyi a gépigénye egy korszerű grafikával és fizikával, új fizikus (Euphoria) és új grafikus (RAGE) motorral 2008-ban kiadott játéknak, mint egy 2005-ben megjelent, már akkor is korosnak számító 2001-es (RenderWare) motort használónak.
Mert ez, azért szemmel láthatóan nem ugyan az:
A gépigényen pedig a javítások rengeteget segítettek a megjelenés óta, amúgy meg 2010 van. A játék már két éves.

Amúgy én nem a grafikát nézem egy játéknál, hanem a játékélményt. A Mario sem a grafikája miatt volt jó játék...
Amúgy multiban is sokkal jobb a SA.

"Amúgy én nem a grafikát nézem egy játéknál, hanem a játékélményt. A Mario sem a grafikája miatt volt jó játék...
Amúgy multiban is sokkal jobb a SA."
Te hoztad fel a gépigényt, én csak megjegyeztem, hogy ilyen grafikához nyilván erősebb gép kell, mint egy olyanhoz, ami 5 évvel ezelőtt sem számított szépnek.
Multiban hogyan jobb a SA? Nincs is benne multi. PS-en valami kiherélt szar, meg PC-n egy rajongói mod, de valódi multi nincs benne, így jobb sem lehet.
A játékélmény pedig az IV-ben is teljesen rendben van.
Kezdem azt hinni, hogy eddig még közöd nem volt a IV-hez, így pedig kritikával sem illetheted.

11:41: Az hogy rasszista vagy az a te bajod.A hangulat semmilyen?Te meg miről beszélsz?:D SA-nak van a legjobb hangulata!Egysíkú történet?Te biztos a SA-val játszottál?Ugyanis változatos a története!Tiszta hülyeségeket írsz már ne haragudj,mi az hogy a GTA 4-ben forrt ki amit a SA-ban elkezdtek?Persze ez az amiért a SA-ban 1000-szer több dolgot lehet csinálni mint a 4-ben.SZép logika :D
12:00: Te mi a francról beszélsz?Mikor mondtam én ilyet hogy senki sem dönheti el,melyik GTA a kedvenc része?Képzeld el játszottam már a 4-el,igaz csak egyszer vittem át,azt is több év után mert annyira szar volt.Teljesen baromségot írsz,a SA-ban több autó van
14:39: Itt egy barom rasszista megint akinek az értelmi szinje a béka segge alatt van,szerencsére a 15:38-as bebizonyította hogy miért vagy ekkora balfas*
Mindenki a GTA 4-re veri a farkát csak azért mert PS3-ra van és olyan jó a grafikája.Ennyire szar ízlésetek nem lehet,már hogy lehetne jobb bármelyik GTA rész a SA-nál?Minden tekintetben 1000-szer jobb az összes résznél,ti tiszta hülyék vagytok

"Az hogy rasszista vagy az a te bajod.A hangulat semmilyen?Te meg miről beszélsz?"
Ez aztán a fergeteges érvelés! Nem szereted a kedvenc játékomat? Köcsög rasszista vagy! A csokifagyit sem szeretem, és a Barátok köztöt sem. Mi vagyok még?
"SA-nak van a legjobb hangulata!"
És ez miben nyilvánul meg? A grafika és a pályatervezés nem igazán illik ahhoz a gettó hangulathoz, amit ők szerettek volna elérni. A vidéki területekhez még annyira sem. San Fieroban érezni, hogy itt már rendben van a dolog, de Las Venturas, és a sivatag megint nem az igazi. A Vice City hangulatos, tökéletesen eltalált rádióállomásaival sem veheti fel a versenyt a San Andreas, de még a IV sem.
"Egysíkú történet?Te biztos a SA-val játszottál?Ugyanis változatos a története!"
Csak az egysíkú mimika nélküli karakterek nem tudják elhitetni az emberrel. Sokkal jobb.
"Tiszta hülyeségeket írsz már ne haragudj,mi az hogy a GTA 4-ben forrt ki amit a SA-ban elkezdtek"
Az hogy a San Andreasban sok mindent kitaláltak, kipróbáltak, aztán a GTA IV-ben csak a működőképes dolgokat hagyták meg, amik nem törik meg a hangulatot. A többit továbbfejlesztették.
"Persze ez az amiért a SA-ban 1000-szer több dolgot lehet csinálni mint a 4-ben.SZép logika"
Nem is lényeg, hogy egyik másik idegesítő, és felesleges. Nem GTA-ba való. Ha Simsezni akarok, Simset veszek. Egyébként meg a IV is tele van lehetőséggel. Köztük sok olyannal, amit viszont a SA nem tud.
"Mindenki a GTA 4-re veri a farkát csak azért mert PS3-ra van és olyan jó a grafikája."
Akkor miért értékelte szinte minden neves lap 9.9-10 pontosra? Azok az emberek nem a grafikát nézik. Olvasd csak el a tegnapelőtt 13:27-es válaszomat. Az még csak a jéghegy csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!