Hogyan lehetek eSportoló?
Érdekelne ennek a menete,hogyan kezdik,miket csinálnak (gyakorolnak,ők keresnek fel egy csapatot,vagy várnak amíg őket keresik fel),és hogy mik kellenek hozzá. Nincs sok tudásom ezzel kapcsolatban,bocsi ha hülyeséget írtam
(Leauge Of Legends)

20-as igen de alapból az sokkal több idő mert rá kell szánni az egyéni és a csapat fejlődésre is
Pl ha csapatban vagx akkor neked is kell gyakorolni Plusz aki elakad annak is segiteni valamint nagyon sok csapat stratégiát tanulmányozni kipróbálni beosztani a szerepeket mind ez komoly munka mert tétje van neki 😅
Ahogy mondtam ez is munka mert penz a díj
Lehet kifelejtettem de ha el akarod kezdeni akkor kerulj be egy jó csapatba vagy pedig te toboroz ossze egyet és gyakoroljatok

Bár a kérdés nem mostani , de engem is foglalkoztat már egy ideje . Az első pár hozza szólóra nem vesztegetném az időm aki primitív úgyis az marad bármit mond neki az ember .
A legkönnyebb módja az ha neki állsz valamilyen platformon videókat gyártani . Eleinte lehet össze vágott akár zenére valami 10-15 perces videó az aktuális hétről. Nem muszáj e-sportolónak lenni hogy megtudj élni ahogy pár ember írta “az otthon ülésből gép előtt”
Elég ha Grandmaster - Challenger között mozog az ember emellett állandó tartalom gyártás . Ami inkább nehéz az az , hogy olyat mutatni az embereknek amit eddig még nem láttak , amire egyből mindenki felfigyel . Jó példa Bauss intelős Sionja topon. 0:20-ban mégis ő hozza a meccseket a csapatának .
Irhatnék itt tömérdek sort mert nagyon összetett téma , nehéz röviden elmondani .
Nagyon más pl csapatban játszani profi ként , vagy profi ként solo/duozni . Csapatban kötve vagy a többiekhez Pick szempontjából , es játék stílusból . Míg solo / duóban nagyreszt csak magadra számíthatsz ezért inkább megéri meta hősöket játszani .
Aki ezek után úgy gondolja hogy csak lekell ülni es játszani az üljön le es próbálja meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!