Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehetek eSportoló?

Hogyan lehetek eSportoló?

Figyelt kérdés

Érdekelne ennek a menete,hogyan kezdik,miket csinálnak (gyakorolnak,ők keresnek fel egy csapatot,vagy várnak amíg őket keresik fel),és hogy mik kellenek hozzá. Nincs sok tudásom ezzel kapcsolatban,bocsi ha hülyeséget írtam

(Leauge Of Legends)

2021. febr. 25. 17:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

20-as igen de alapból az sokkal több idő mert rá kell szánni az egyéni és a csapat fejlődésre is

Pl ha csapatban vagx akkor neked is kell gyakorolni Plusz aki elakad annak is segiteni valamint nagyon sok csapat stratégiát tanulmányozni kipróbálni beosztani a szerepeket mind ez komoly munka mert tétje van neki 😅

Ahogy mondtam ez is munka mert penz a díj

Lehet kifelejtettem de ha el akarod kezdeni akkor kerulj be egy jó csapatba vagy pedig te toboroz ossze egyet és gyakoroljatok

2021. máj. 6. 13:45
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha van kitartásod, és jól játszol akkor is csak LEHET hogy felkérnek valahova. Erre külön "készülni" így nem lehet. Gyűjts össze egy kisebb csapatot, induljatok el kis ligákban, bajnokságokban amit meg is nyerhettek, ebből tartalmat is gyárthattok közbe és így TALÁN felfigyelnek rád vagy a csapatodra.
2021. jún. 4. 18:44
 23/23 anonim válasza:

Bár a kérdés nem mostani , de engem is foglalkoztat már egy ideje . Az első pár hozza szólóra nem vesztegetném az időm aki primitív úgyis az marad bármit mond neki az ember .

A legkönnyebb módja az ha neki állsz valamilyen platformon videókat gyártani . Eleinte lehet össze vágott akár zenére valami 10-15 perces videó az aktuális hétről. Nem muszáj e-sportolónak lenni hogy megtudj élni ahogy pár ember írta “az otthon ülésből gép előtt”

Elég ha Grandmaster - Challenger között mozog az ember emellett állandó tartalom gyártás . Ami inkább nehéz az az , hogy olyat mutatni az embereknek amit eddig még nem láttak , amire egyből mindenki felfigyel . Jó példa Bauss intelős Sionja topon. 0:20-ban mégis ő hozza a meccseket a csapatának .

Irhatnék itt tömérdek sort mert nagyon összetett téma , nehéz röviden elmondani .

Nagyon más pl csapatban játszani profi ként , vagy profi ként solo/duozni . Csapatban kötve vagy a többiekhez Pick szempontjából , es játék stílusból . Míg solo / duóban nagyreszt csak magadra számíthatsz ezért inkább megéri meta hősöket játszani .

Aki ezek után úgy gondolja hogy csak lekell ülni es játszani az üljön le es próbálja meg :)

2023. jún. 2. 00:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!