Mennyit kell gyakorolnom hogy profi cs:go esportoló legyek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 20:02
1/5 anonim válasza:
Ha profi vagy 0 órát, ugye ha profi vagy akkor már azzá váltál.
Ha majdnem profi vagy, akkor még napi pár óra.
Ha kezdő vagy akkor előtted áll több 100óra játék idő.
De milyen képességeid vannak?? Ha abszolut nincsennek reflexeid, nem vagy tisztába a beállításokkal akkor rengeteget kell játszani, hogy egyáltalán haladó legyél, nem hogy profi. Én elég gyenge játékos vagyok (haverokkal játszottam csak) ők kispisztollyal kiszedték olyan távból az ellenfelet, hogy én azt se láttam, hogy ott van. Meg hirtelen rántanak olyanokat, hogy az ember azt hinné aimoznak. Szerintem nagyban tehetség kérdés is.
Van akinek 10ezer óra is kevés lenne, hogy egyáltalán egy kört túléljen a nagyok között.
2/5 A kérdező kommentje:
Én eléggé sokat játszottam, játszók és a reflexem jó, elég jól célzol de szerintem év végére elkérnek értem az 1300 órát
2018. nov. 21. 19:55
4/5 HariAMindentTudó válasza:
Figyi. Ha ez az álmod akkor inkább lehet engedd el , de ha még is ezt akarod akkor rengeteget kell küzdened. Lehet tehetségesnek születtél , lehet nem. Az én véleményem szerint nincs tehetséges meg tehetségtelen, csak hozzá állás kérdése.Több 1000 óra gyakorlás , unalmas praccolgatás , sirás , nevetés minden. Ha még csak 1000 órád van akkor valószinüleg még a rangokkal szemvedsz szóval kegyetlen messze vagy. Ha fiatal vagy akkor sok elönyöd van.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát fiatal vagyok, és a célom legend eagel
2018. nov. 25. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!