Vertagear PL4500 vagy PL6000 gamer szék vásárlását tervezem. Sok e-sportoló használja ezt a márkát, de kíváncsi lennék a véleményekre, ha esetleg valakinek van itt ilyen?
Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 19:06
1/2 anonim válasza:
A PL6000-et próbáltam, a támla és az ülőlap egész jó, viszont onnantól lefelé elképesztően filléres, gagyi szerkezet. A gázrugó olyan vékony, mint a hüvelykujjam, a hintamechanika fél milliméteres lemez és recsegős műanyag kombinációja. A kerekek minősíthetetlenek- az általam próbált darab három hónapos volt, de már két kerék is szorult (pedig nem 150 kilós a tulaj, és tiszta parkettán használja). Nem ajánlom. Ennyiből már egy jobb DXRacer vagy Noblechairs is kijön.
2/2 anonim válasza:
Kit érdekel mit használnak?
Én egy darab fa ebédlő széken csztem le 15 évet, soha nem éreztem úgy, hogy jobb lennék másban.
Menj el egy helyre, ahol kipróbálhatod, ha neked jó, akkor jó. Nézz neten redditet pl, ha nem panaszkodnaj sokan a minőségre, akkor megveszed. Ennyire egyszerű.
Ne azt nézd, hogy xy azt használja, az tök mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!