Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan lehetek eSportoló?

Hogyan lehetek eSportoló?

Figyelt kérdés

Érdekelne ennek a menete,hogyan kezdik,miket csinálnak (gyakorolnak,ők keresnek fel egy csapatot,vagy várnak amíg őket keresik fel),és hogy mik kellenek hozzá. Nincs sok tudásom ezzel kapcsolatban,bocsi ha hülyeséget írtam

(Leauge Of Legends)

2021. febr. 25. 17:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
67%
Ne beszélj már hülyeséget a gyereknek 11-es! A profik CRT monitorral játszanak, mert annak sokkal jobb a visszajelzés rátája, mint bármelyik ips-nek! Tehát egy Sony FW900 alatt neki se álljon profi szinten senki!
2021. febr. 26. 08:01
 12/23 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettő válaszolónak köszönöm,és még mindig nem mondtam hogy az akarok lenni,csak azt hogy hogyan lehetne. Ha nem voltam egyértelmű bocsánat,de még mindig az első pár válaszoló normálisan is megfogalmazhatta volna
2021. febr. 26. 08:24
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Én már dolgozom 10 éve, de gondoltam rá, hogy Hearthstone-ból az legyek. Világbajnokság 100 000 dollár, ha jól tudom. De fel kéne adjam a munkámat, hogy elég időm legyen ezt tanulni, és csak egy szerencsejáték. Kifutóban is van.
2021. febr. 26. 09:53
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

A menete egyébként ugyan az mint a normális sportoknál is. Például foci, autóversenyző stb. Nem leszel világklasszis hacsak nem óvodás korod óta ezt csinálod + ha nincs meg az anyagi háttered/ismeretséged.

Kell jó erős anyagi háttér hogy annyi szabadidőd legyen hogy mikor segget törölsz akkor is a játékon pörögjön az agyad és a befizetendő számlákon stb problémákon.

2021. febr. 26. 12:44
 15/23 anonim ***** válasza:
40%
14-es, nem kell ahhoz óvodától kezdeni, Hearthstone nem is létezik olyan rég pl. Némely játékhoz erős gép se kell, Starcraft 2 pl. Minimum grafon játsszák, mert úgy jobban látható.
2021. febr. 26. 16:24
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Nem a felszereléshez kell a lóvé hanem ahhoz hogy ne keljen dolgoznod.Ergó hogy minden idődet a játékkal tudd tölteni és az agyadat se foglalja le más teendők

2021. febr. 26. 18:04
 17/23 anonim ***** válasza:
2021. febr. 27. 19:56
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Legyél challenger egy magasan rangsorolt szerveren (EUW, Na, Korea, Kína) hosszú ideig, hogy felfigyeljenek rád már profi játékosok, coachok stb. Ők letesztelnek, elhívnak Scrimekbe és ha ott is meggyőző vagy, akkor talán leigazolnak.

2. Kisebb Lan versenyeken, stb. vétesd észre magadat, járd végig a bajnokságok rangsorát, mindenhol alkoss kiemelkedőt, hogy egyre feljebb juthass, igazolj, helyezkedj jól. (Ez sok év és hidd el, annyira kiemelkedni nagyon kevés játékos tud, hogy észrevegyék. Pl. Nemesisnek sikerült anno)

3. Legyen jó összeköttetésed, ajánljanak be már profi játékosokhoz, coachokhoz, duózz velük és győzd meg őket, hogy te is megállnád a helyed profiként.

Nem vagyok profi, de amennyit tudok a témáról, ennyi opciót tudok elképzelni, hogy valaki profi játékos legyen. Ezek közül a harmadik opció a legkönnyebben járható út, a másik kettőhöz Fakernek kell lenned, hogy sikerüljön. És mivel egyre többen akarnak profik lenni, egyre nehezebb eljutni a csúcsig. Szinte lehetetlen. De az, hogy ebből nem lehet megélni, az bullshit. Aki eljut az Lcs-ig, Lec-ig, nagyon jól megél, még ha nem is nyer nagy versenyeket. De addig eljutni... 1000-ből 1 SE.

Jó példa lehet Magifelix, aki hosszú évekig volt EUW-n top 10 ben (ranked solo que), minden roleon felment challengerben, volt hogy top 5-ből 4 account az övé volt, mégis csak az utolsó években került Lec-be, és... hát elég kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújt. Tehát profiknak nem elég, hogy tehetségesek és sokat gyakorolnak. A "legkönnyebb", ha valahogy meggyőzöl egy, már pro player-t, vagy coachot.

2021. márc. 1. 17:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Na igen elszomorító hogy a szakmai tudás mennyire lement na de amit mondtak hogy játszani mindneki tud igen de itt nem játék hanem itt is komolyabb tudás kell! Akik rendes világ bajnokságokra mennek ők profi játékosok és sokszor munka szinten gyakorolnak (azaz nem elvezetbol játszanak sokszor hanem hogy fejlődjenek) tényleg két külön kategoria mert féket töltenek a gyakorlással (és világ bajnokságokon elég nagy jutalmak vannak!!! Kapásból 100 millió Ft és azert évente jó penz az! És persze stream is rá megy az alap keresetre de ennyi erővel a sportolók is csak a bajnokságokon meccseken tudnak pénzt keresni)

Engem is érdekelne pl ez hogy hogyan megy a toborzás “játszani én is tudok” 😂😅 mondjunk én nem csapattal mennék mert ott komoly hátrány ha nem ismeritek egymást és a szokásokat sem

2021. máj. 5. 19:59
 20/23 A kérdező kommentje:
Szerintem amíg gyakoroltok (mert ugye ha olyan a játék ahol csapatban vagytok,ott azért össze ismerkedtek azért) kellően megtudjátok egymást ismerni,csak nem néma csendben játszanak :D
2021. máj. 6. 08:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!