Milyen videojátékok voltak, amiken szenvedtetek akár mert nehéz volt valami, akár mert nem tetszett egy idő után?
Az Uncharted 1-be aki kitalálta azt a leomló deszkás ugrálós mászós részt (kb 50X meghaltam) meg azt, hogy a 13 fejezettől a Desert Eagle-el 1 golyó 1 találat = meghaltál.
Hát ez okozott nekem néhány K anyázós órát. És az első részt én 1 végigjátszással le is tudtam. Az életben nem veszem elő többet.
Uhh. Jó sokat írtatok... hát nekem is van ilyen élményem egy játékról, de mai napig előveszem, mert mégis szeretem.
Ez pedig az American McGee's Alice. Konkrétan a Pool of Tears pályán alsóhangon kb 6 óráig szenvedtem. XD. Na de hogy miért szenvedtem rajta? Fel a vízesés tetejére kb 1 hosszú órát szenvedtem. Ezután a folyós résznél többször megpróbáltam fentmaradni a levél tutajon, de leborult a lány és megöltek a halszörnyek xd... aki részletesen kívàncsi hogy mi volt még, akkor privátba írhattok. Kb ezzel a pályával 6 órát szenvedtem. (Alsóhangon szerintem) xd
Death stranding nem a nehézséggel volt a gond mert nem volt nehéz
Inkább az hogy monoton és unalmas volt a játék menet
Division-Nagyon klassz a játék de mocskosul lassú a fejlődés, rengedeg egyforma side questet megkell csinálni hogy haladj, és azokért sem ad sok xpt.
Amugy most folytatom, de épp ezért unalmas.
Red Dead Online 2:
A targetlocknak hála mindenki elintéz egy lock, majd picit fentebb' fejlövéssel, a küldetések egyformák, sok a lovaglás.
Last Of Us 2:
Mikor megláttam hogy Abbyvel kell menni összwtörtem a lemezt.
Surge széria:
Mocskosul nehéz, de nem ez a baj, Nincs olyan hangulata mint a Nioh nak, vagy a Soulsoknak.
Az összes COD/Battlefield unalmas egy 20 perc után.
Destiny 2, amit megvettem törölték fő questeket, és nem kaptam semmit. Drágák, rövidek a dlck, kicsit pay to jobb cuccaid lesznek' is..
Horizon Zero Dawn egy idő után mindig uninstallozom mikor látom hogy "legelést imitálnak" a robot dínók, és egy nyomorult target lock sincs benne.
Az legelső Assassin's Creed. Amikor elmegy az idő a laborban, azt hiszem nem lehet semmit se csinálni, csak nézni ahogy dumálnak valami scifi-agy-neuron-emlék halandzsáról és csak arra tudtam gondolni, hogy "Ki a fenét érdekel ez? Küldjetek vissza Jeruzsálembe!!!" :D
Ettöl még jó játék, de ez elvette a kedvemet.
Jedi Fallen Order:
Rengeteg ugrálás, csúszás, mászás, kötélen lengés, falonfutás van benne, és az erőt is javarészt arra lehet használni hogy mondjuk belassítasz egy fogaskereket, amin átmész, majd ugrálsz tovább. Jó játék, de annyira nem hogy ez hosszútávon szórakoztató lenne.
A Jedi Fallen Order az tényleg szar. Mondom ezt úgy hogy megvettem tehát Origin-röl húztam le nem P2P-röl.
"Csak" a következő gondjaim voltak a játékkal.
- Semmit nem ad át információ szinten. Betölti a pályát azt csá. Old meg magadnak.
- Ezek az élet növelő cuccok az a kis zöld üvegcse. Külön össze kell szedned és ha nem teszed lesz olyan Boss akit nem is fogsz tudni legyőzni. Grátisz hogy a térképen nincs is megjelölve.
- Trilla-val csak 4X kell megküzdened. Kicsit sem Tesco gazdaságos megoldás. Ezen kívül össz 1 Boss van a Ninth Sister-el.
- "Mellesleg" a zöld kocka azon a bolygón van ami a játék második pályája.
Amiért az egész balhé amúgy megy. Sebaj.
És egy csomószor visszarángat a játék korábbi bolygókra. Sebaj.
- Egy csomó bejérható területet lezár mert nincs meg hozzá a képességed vagy az adott mellékutat még nem fedezted fel. Köszi.
- Meg ez az ugra - bugra nekem is nagyon idegesítő volt.
Ha lesz is 2. része nekem köszi nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!