Miért nem megy a Minecraft?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje nincs videókártyám sajnos és megpróbáltam de nem megy a minecraft pedig tudom, hogy integrált videókártyával is fut. Most elvileg integrált videókártyán vagyok de mégis mikor belépek a játékba egyszerűen kidob. Van erre valami megoldás? Válaszotokat előre is köszönöm!2021. febr. 9. 12:00
2/5 A kérdező kommentje:
vicces. Írtam, hogy úgy tudom integrált videókártyával is megy. Most azon vagyok és még sem akar elindulni.
2021. febr. 9. 14:21
3/5 anonim válasza:
De látod, hogy nem. Azért az sem mindegy, hogy milyen az az integrált videokártya. Nekem vennem kellett, mert volt elég.
4/5 anonim válasza:
Nekem integrált videókártyával fut kifogástalanul. De mit ír ki pontosabban?
(Korábbi laptopomon bent hagyott a játékban és elődobott egy szürke-fehér keretet, amiben azt írta: "Bad Video Card Drivers!" Azon az illesztő frissítés se segített :/)
De próbáld meg kitörölni a %appdata%\.minecraft mappát, és újratelepítéssel. Vagy frissítsd az illesztőket, ha még nem tartasz ott, hogy "Bad Video Card Drivers!"
5/5 A kérdező kommentje:
Épp ezaz, hogy semmit. Belépek és azonnal kidob. Még be se tölt a kezdő képernyő
2021. febr. 10. 12:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!