Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Másnál is ilyesmi a ps4?

Másnál is ilyesmi a ps4?

Figyelt kérdés

-Már a store ban lefagy időnként. Valamikor havonta van amikor hamarabb..

-Időnként lefagy

"hiba a rendszerszoftverben" üzenettel

-Dualshock 4 random lekapcsol játék közben.

Volt pár ps4 em már,ugyan ezeket tapasztaltam, és olvasva a külföldi fórumokat, ez egyre jobban úgy látom ilyen, ps4 sajátosság.

Bementem a Konzolvilágba, ott tök egyszerűen elmondták hogy hamar tönkremegy a ps4 nek az usb portja, ezért disconnectezik. Hiába veszek Nacon vezetékes Joyt, ugyanúgy rossz lesz.

Hogy lehetnek ilyen hibák egy egész generáción át egy 100 ezres konzolnál?

Ok, jók az exkluzívak, de pl az xbox one s - em egyszer sem fagyott le a generáció alatt.

Komolyan mondom ez volt a leggyengébb, leg-kis óvatosan kell bánni vele'PS szerintem. :)

Szoftver ügyileg jó, de pl ott a frissítés is, frissítéskor gyakran egy 1gbos patchez kéri a játék teljes, akár 100 gigás tárhelyét hogy klónozza a frissre.

Most is megdöglöttem egy Bloodborne bossnál, mert lekapcsolt a joy.

Szoval ez ilyen és kész? :)

2021. jan. 27. 05:26
 1/4 A kérdező kommentje:

Meg minek erőltetik ezt a bluetooth os joyt ha sokkal stabilabb volt a vezetékes kontroller?

Ps1 en nem voltak ilyen gondok :D

2021. jan. 27. 05:31
 2/4 Kedves Vezető ***** válasza:
13%

Tervezett elavulás lvl 100.

Az akku is kopik, így vehetsz újat majd. A rendszerszoftver frissítések meg inkább csak másolás védelmi update ek.

Nekem is ugyan úgy lefagy időnként.

2021. jan. 27. 05:43
 3/4 anonim ***** válasza:
21%
Lefagyás előfordul, dualshockkal még nem volt gondom. Amúgy lassú szar a ps4, youtubot sem lehet rendesen nézni rajta.
2021. jan. 27. 06:41
 4/4 anonim ***** válasza:
63%
Az enyém 3 éves és nincs semmi baja, nem csinál ilyeneket, de PS4-es ismerőseimtől sem hallottam ilyen problémákról. Valószínűleg pont kifogtad.
2021. jan. 27. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!