Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3-nak mekkora as...

Witcher 3-nak mekkora as gépigénye PC-re?

Figyelt kérdés
Meg főleg mennyit foglal? Úgy nem veszem meg Steamen ha 200 GB és 5 napig tölti zsinórban. Még a cirka 10 gigás Lego Avengerset is töltötte vagy 6 órán át az a lassú izé.

2021. jan. 5. 13:36
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Á, a letöltés mindent visszafog, olyankor még kb. a googlet megnyitni is művészet, nem hogy játszani meg hasonlót alatta.
2021. jan. 5. 14:22
 12/23 A kérdező kommentje:
Na elvileg meg vagyon vásárolva. Következő 3 napban akkor letöltöm.
2021. jan. 5. 14:30
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem fogod megbánni ;)
2021. jan. 5. 14:32
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát remélem, 5714 Ft volt, bődületes összeg.
2021. jan. 5. 14:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Nálamis fosakszik a steam van 300 megás netem és álltalában 40-50mb/s el tölt de steamen lecsökkenti 10mb/s re és az alá, egy 40 gigás játéknál kész rémálom. Többi launcher maxon tölti 50mb/s-el(rockstargames launcher, uplay, origin, gog) csak a steam cseszekszik
2021. jan. 5. 15:13
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem hogy nem kevesebb mint 35 GB, de konkrétan 43... Tölti 3 perce, 200 mega körül jár. Jó program lesz ez vagy 3 napig...
2021. jan. 5. 15:40
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, én a Life is Strange + Life is Strange: Before the Storm-ot vettem meg, a kettő együtt volt 8,9 euró. Torrent verzióval már játszottam korábban, imádtam, ennyi pénzért ezek ingyen voltak számomra.

Már nem emlékszem pontosan, de nekem is ilyen 200 kB sebességgel töltötte a laptop wifin keresztül. Úgy, hogy a Telekom-os ONT és a router között egy TP-Link power line adapter van, így a ház villamos hálózatán keresztül jön fel az emeletre az internet a TP-Link (full egyszerű TLWR741ND vagy 841ND), nem közvetlenül ethernet kábellel. A routeren engedélyezve van még az IGMP is, mert arra van rákötve az IPTV settop box is. Nem hétköznapi.

Megállítottam a letöltést kb. 1 percre, majd elindítottam, aztán megtáltosodott, ment 8,5-9,7 MB/s között a letöltés wifin keresztül. 150-es optikai netem van, 2,4 GHz-en ez azért nem rossz. Mondjuk az IPTV elkezdett egyből szakadni, kockásodni mint a s.z.a.r. 😀. De csak az az STB szaggatot, amit a TP-Link hajt meg, amit a Telekomos ONT, az ment szépen.

Tudom, a megoldás a QoS lenne, ha beállítom rendesen a TP-Link-ben, nem lenne gond, de lusta vagyok. Szerintem nálad is itt kéne nézelődni valamit, hogy a géped priorizálva legyen más eszközökkel szemben, talán megoldás lehet, ha amúgy jó az internet.

Nem néztem mennyi idő alatt jött le, meg mikor indítottam, de délután indítottam az elsőt, elmentem kajálni, fürdeni, lejött, indítottam a másikat, lementem a lenti TV-hez bambulni, este 8-9 körül már telepítettem őket.

2021. jan. 5. 17:23
 18/23 A kérdező kommentje:
Jó lesz ez, sokkal jobban áll mint amire számítottam, már több mint a fele megvan, most áll 53%-on - úgy, hogy mellesleg vagy 15 percet meg is kellett állítani. Szóval lehet 2 órán belül kész lesz.
2021. jan. 5. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:

Nagyszerű.

Ha játszol vele, akkor két órád van. Két óra játékidő felett már nem tudod visszaváltani.

Illetve ha nem játszol vele, csak a könyvtárban pihen, akkor két hét a határidő.

2021. jan. 5. 18:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak azért kérdezem mert én hiába veszek meg mindent gyáriban, általában minden bugos meg nem kompatibilis, az összes Lego játék egy kivétellel összeomlott meg hasonlók például pedig mind gyári. Másnál is olvastam itt az oldalon hogy 3 percenként kidobta a Witcher, szóval ha nekem is ilyen lesz a játékélmény akkor lehet hamar "visszaváltom".
2021. jan. 5. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!