Witcher 3-nak mekkora as gépigénye PC-re?
Nem értem, én a Life is Strange + Life is Strange: Before the Storm-ot vettem meg, a kettő együtt volt 8,9 euró. Torrent verzióval már játszottam korábban, imádtam, ennyi pénzért ezek ingyen voltak számomra.
Már nem emlékszem pontosan, de nekem is ilyen 200 kB sebességgel töltötte a laptop wifin keresztül. Úgy, hogy a Telekom-os ONT és a router között egy TP-Link power line adapter van, így a ház villamos hálózatán keresztül jön fel az emeletre az internet a TP-Link (full egyszerű TLWR741ND vagy 841ND), nem közvetlenül ethernet kábellel. A routeren engedélyezve van még az IGMP is, mert arra van rákötve az IPTV settop box is. Nem hétköznapi.
Megállítottam a letöltést kb. 1 percre, majd elindítottam, aztán megtáltosodott, ment 8,5-9,7 MB/s között a letöltés wifin keresztül. 150-es optikai netem van, 2,4 GHz-en ez azért nem rossz. Mondjuk az IPTV elkezdett egyből szakadni, kockásodni mint a s.z.a.r. 😀. De csak az az STB szaggatot, amit a TP-Link hajt meg, amit a Telekomos ONT, az ment szépen.
Tudom, a megoldás a QoS lenne, ha beállítom rendesen a TP-Link-ben, nem lenne gond, de lusta vagyok. Szerintem nálad is itt kéne nézelődni valamit, hogy a géped priorizálva legyen más eszközökkel szemben, talán megoldás lehet, ha amúgy jó az internet.
Nem néztem mennyi idő alatt jött le, meg mikor indítottam, de délután indítottam az elsőt, elmentem kajálni, fürdeni, lejött, indítottam a másikat, lementem a lenti TV-hez bambulni, este 8-9 körül már telepítettem őket.
Nagyszerű.
Ha játszol vele, akkor két órád van. Két óra játékidő felett már nem tudod visszaváltani.
Illetve ha nem játszol vele, csak a könyvtárban pihen, akkor két hét a határidő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!