Witcher 3-nak mekkora as gépigénye PC-re?
Figyelt kérdés
Meg főleg mennyit foglal? Úgy nem veszem meg Steamen ha 200 GB és 5 napig tölti zsinórban. Még a cirka 10 gigás Lego Avengerset is töltötte vagy 6 órán át az a lassú izé.2021. jan. 5. 13:36
1/23 anonim válasza:
De Steam-en is írja, ha lejjebb görgetsz.
2/23 A kérdező kommentje:
35 GB! Biztos nem veszem meg. 14 napig telepítené.
2021. jan. 5. 14:04
3/23 anonim válasza:
14 napig biztos nem, max 1 napot. Hagyd bekapcsolva éjszakára.
4/23 A kérdező kommentje:
Olyan opció nincs hogy megveszi de nem tölti le azonnal? Nekem nem lenne sürgős, aztán olyankor indítanám el amikor korán kelek, hátha másnap éjszakára kész lenne és akkor csak egy éjjel kéne úgy hagyni. De sajnos mihelyt aktiválok valamit azonnal elkezdi letölteni.
2021. jan. 5. 14:08
5/23 anonim válasza:
Arról se nem a játék, se nem a Steam tehet, hogy sz.r a neted. Jobb net csomag, és a probléma meg van oldva. Csak ez miatt kihagyni 1 ilyen remekművet mint a Witcher 3, mert sz.r a neted....
6/23 anonim válasza:
Nem kötelező azonnal letölteni. Nekem is van olyanom amit megvettem de még nem töltöttem le. Szabadon dönthetsz mikor töltöd le és mennyit töltesz le belőle. Persze míg az egész lent nem lesz játszani sem tudsz vele.
7/23 A kérdező kommentje:
#5 Nem a netem sz.r hanem a Steam letöltési sebessége. A netem simán tud szedni 6-8-10 megával is per másodperc, a Steam meg a Legot is méltóztatott ilyen 120kb/s-mal szedni.
2021. jan. 5. 14:15
8/23 anonim válasza:
De a letöltést akkor indítod el, amikor te akarod.
9/23 A kérdező kommentje:
Akkor lehet beruházok rá. Meddig lehet visszakérni a pénzt ha mégse tetszik?
2021. jan. 5. 14:18
10/23 anonim válasza:
Amúgy nem fog 35 GB-ot letölteni, ugyanis a játék tömörítve van. Olyan 10-15 körül lehet amit le fog tölteni, majd utána kibontja, akkor fog kiterjedni 35 GB-ra. Amúgy meg miért ne vehetnéd meg? Elindítod a letöltést, közben azt csinálsz a géppel amit akarsz, a letöltés megy a háttérben. Addig játszhatsz például egy másik játékkal, nézhetsz filmet, írhatod a szakdolgozatod, stb. Meg nem is kell egyhuzamban letölteni, ha leállítod, majd folytatja. Egyszer meg csak lejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!