Ez elég lenne a Witcher 3-hoz?
Meg szeretném venni, de nem vagyok benne biztos, hogy élvezhetően futna.
Konfig:
i3-2120
GTX 1050 2GB
8GB DDR3 1333mhz
Pont jó konfig hozzá, ultrán is fogod tudni játszani mert nem kell több neki.
Egy kis tipp a játékhoz: Csak 3. (Csontzene és patakvér) vagy 4. (Halálfutam) nehézségi szinten éri meg elkezdeni a játékot főleg ha minden érdekel benne. Az első két szinten majdnem minden értelmét veszti, a loot, a hp-ért kajálás, az olajok, bombák, főzetek készítése és még az armororok, fegyverek fejlesztése, cserélése is mert annyira könnyű.
Köszi.
Hát azért az, hogy ultrán is játszható kicsit túlzás (nyugis helyeken max 30fps), de tényleg jól fut.
1080p-ben még egy GTX1060 6GB is megizzad minden Ultrára rakva Core i7 mellett. :D
Amúgy jó játék, jól skálázódik én legelőször HD7870-el játszottam végig, azzal mediumon 40-60 Fps-sel szépen ment, aztán GTX960-nal azon már HIGH átlag 50 FPS Hairworks nélkül és most GTX1060-nal ULTRA minden és 50 FPS Hairworks-szel, 60 FPS nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!