Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik a jobb...

Szerintetek melyik a jobb játék? Witcher 3 vagy Far Cry Primal? Miért?

Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 14:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Más műfaj. Ugyan a Witcher 3 nagyon jól sikerült, kiváló játék, de engem a Primal ősvilága jobban érdekel.
2017. jan. 28. 14:56
 2/4 Amarok Tonrar ***** válasza:
Nekem a Witcher 3. Megvannak a hibái, de mivel eltér a sablontól, működik amit csinál, és élvezetes, ezért kifejezetten jó játéknak tartom. A Far Cry sorozat egyik része sem jött be. Az elsőt végig vittem, de nem éreztem kényszert, hogy valaha elővegyem újra. A másodikkal elvoltam, de egy idő után frusztrálóbb volt, mint játszható. A harmadik helyszíne és "főhőse" teljesen unszimpatikus volt. A Blood Dragon megért az elején egy nevetést, de ennyi. A negyedikben imádtam a tájat, de a játék még mindig nem nekem való. A Primal pedig pont eltalálta azt a korszakot, ami abszolút nem érdekel. Ha több idő telne el a részek kiadása között, és változatosabb lenne, esetleg adnék a sorozatnak még egy esélyt. Gondolom majd jön valami vadnyugatos, középkoros, vagy űrös verzió is lassan...
2017. jan. 28. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
A far cry primal szorija sokkal felszínre esebb mint a Witcher 3-é. A Witcher 3 mellett szól még az is hogy sokkal, látványosan sokkal hosszabb a a főküldetés, és változatosabbak a mellék küldetések. A far cry primalt kb 20(nem egyszerre) óra alatt végigjátszottam, minden kis cuccot felszedte meg az egész mapon, a Witcher 3-at másodjára játszom és először sem csináltam meg 100% ra de még így is kb 150órát beleöltem(alsó hangon).
2017. jan. 29. 17:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a Witcher 3 sokkal aprólékosabb mint tárgyak(sokszorosa a far cryban találhatóak akkor) , mint a map kinézete alapján, szerintem a map is nagyobb, és nem csak egy nagy részből, hanem kettő nagy és két kisebb terület(kaer morhen, fehér gyümölcsöskert) a karakterekkel sokkal jobban lehet azonosulni, nem csak ilyen elborult makogások vannak benne mint a fc primalban. Kisebb apróságok mint hogy a zene nagyon el van találva, van hibátlan magyar szöveg alapból. Lehet benne szeretkezni hehe.
2017. jan. 29. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!