Witcher 3 mitől olyan jó játék?
7-es vagyok: A The Witcher 1 engem is ámulatba ejtett. Magyar szinkron, elképesztő hangulat, amit a zene még feljebb emel. Leírhatatlan. Összesen 4 játéknál éreztem azt, amit a Witcher 1-nél. A másik három a Dragon age: Vérvonalak, Life is strange és a Deus ex első része. Az az érzés, amikor minden, de tényleg minden pontosan a helyén van.
Volt egy nap, mikor a Witcher 1-et játszottam, hogy délben (vasárnap volt, még közpiskolás voltam) odaültem a géphez, elindítottam és éjfélkor fejeztem csak be. Még wc-n se voltam, nem is ettem. Nem is éreztem, hogy 12 órát lenyomtam, ez volt az egyetlen ilyen alkalom az életemben.
Ezt a négy játékot mindenkinek ajánlom a figyelmébe!
11, 12
Fuu nekem a W3 volt ilyen. Egyetemre jártam, miután én onnan, anyám a melóból hazajött, benyomtuk a witchert, és csak játszittunk és játszottunk (mármint én, ő nézte). Minden páncélt megszereztünk, minden kérdőjelet kilootoltunk, az összes csóró parasztnak segítettünk, az utolsó kő alá is benéztünk. Annyit adott nekem az a játék, hogy hihetetlen. Fantasztikus hangulat, tájak, zenék, egyedi karakterek, történet. Volt, hogy Toussaint-ban a naplementét meg a napfelkeltét néztük. A csillagos nyári ég alatt botorkáltunk, amíg kint a valóságban téli zimankó volt. A mai napig jólesően belesajdul a szívem, ha a játékra gondolok.
A legjobb egyébként nagyképernyős tv-n, konzolról játszani. Minden fantasy rajongónak szeretettel ajánlom, a könyvekkel együtt. Mert úgy az igazi.
Honnan gondolod, hogy a 13-as gyűlöli az Ubisoft játékokat?
Miért kell állandóan fitogtatni minden egyes kérdés alatt, hogy húú én jobban értek ehhez a témához és most jól beolvasok neked?
A 13. szerintem nagyon aranyosan leírta, hogy az édesanyjával töltött közös idő is volt ez a játék. Ennyi.
#15:
"Honnan gondolod, hogy a 13-as gyűlöli az Ubisoft játékokat?"
Nem írtam ilyesmit, ezt csak te képzelted hozzá.
"Miért kell állandóan fitogtatni minden egyes kérdés alatt, hogy húú én jobban értek ehhez a témához és most jól beolvasok neked?"
Megint csak képzelődsz, ez pedig egy nyílt fórum, ahol bárki elmondhatja a véleményét. A te kommented semmivel sem fontosabb vagy értékesebb, mint az enyém.
"A 13. szerintem nagyon aranyosan leírta, hogy az édesanyjával töltött közös idő is volt ez a játék. Ennyi."
Ennyi. Én pedig egy szóval sem érintettem ezt a témát, csak te.
Nem olvastam miket írtak az előttem szólók, de nekem azért jött be a Witcher, mert:
- 2014-ben végigvittem a Witcher első játékát (rögtön utána a könyveket is megvettem, már az első rész is nagyon tetszett.
- Gép hiányában a Witcher 2. részét csak 2019-ben vittem végig (ekkor vettem új gépet).
- Witcher 3-at még mindig nem vittem végig, de alapvetően azért tetszik, mert az évtized játéka (de komolyan).
Miért is?
1. - Úgy tudom 36-féleképpen végződhet a Witcher 3 és mindegyik végkifejlet a döntéseidet tükrözi.
2. - Rengeteg mellékküldetés van a játék és mindegyik küldetéshez részletes történet társul, ha mindegyiket végi akarod vinni, sőt végigolvasni a feljegyzéseket úgy 500-600 óra játékidőbe fog telni.
3. - A grafika eszméletlen
4. - A Witcher világa egy mestermű (a Witcher könyvek, illetve a lengyel mitológia alapján).
5. - Valami elképesztően összetett játék, mindig tudsz újat csinálni benne, még ha végig is viszed van Newgame+ módja.
6. - A zene is tökéletesen passzol a játékmenethez.
Részemről ezek azok a szempontok ami miatt tetszik a játék.
Másik dolog, ha 16 év alatti vagy, nem ajánlom hogy játssz vele, sok dolgot nem fogsz érteni, vagy a túl összetett játékmenet miatt sosem érnél a végére. Persze ez csak feltevés, de ha más nem is ez egy olyan játék aminél megközelítőleg érdemes betartani a 16+ korosztályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!