Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3 mitől olyan jó játék?

Witcher 3 mitől olyan jó játék?

Figyelt kérdés
FONTOS: a "mitől olyan jó játék"-ot nem fikázásból kérdem, hanem tárgyilagosan, az oka érdekel hogy mi az amit szeretnek benne az emberek. Ez azért érdekel mert én még nem játszottam vele de erősen gondolkodom hogy megveszem, mert most akciós, de előbb érdekelne mik az erősségei, mi miatt szeretik sokan, hogy tudjam nekem is érdemes-e rá költenem meg időt áldoznom.

2020. dec. 31. 00:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%

7-es vagyok: A The Witcher 1 engem is ámulatba ejtett. Magyar szinkron, elképesztő hangulat, amit a zene még feljebb emel. Leírhatatlan. Összesen 4 játéknál éreztem azt, amit a Witcher 1-nél. A másik három a Dragon age: Vérvonalak, Life is strange és a Deus ex első része. Az az érzés, amikor minden, de tényleg minden pontosan a helyén van.

Volt egy nap, mikor a Witcher 1-et játszottam, hogy délben (vasárnap volt, még közpiskolás voltam) odaültem a géphez, elindítottam és éjfélkor fejeztem csak be. Még wc-n se voltam, nem is ettem. Nem is éreztem, hogy 12 órát lenyomtam, ez volt az egyetlen ilyen alkalom az életemben.

Ezt a négy játékot mindenkinek ajánlom a figyelmébe!

2021. jan. 2. 22:51
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
11/11 nekem is volt egy ilyen napom, meloba jartam de a hetvege pentek 12:00 tol kezdődött. emlékszem, hogy szombaton tudtam, hogy senki nem lesz itthon igy beallitottam az ebresztőt reggel 6:00 -ra, volt pogacsa itthon azt bespajzoltam a gép mellé meg vizet és nyomtam egesz este 21:00-ig a witcher 1-et
2021. jan. 3. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11, 12

Fuu nekem a W3 volt ilyen. Egyetemre jártam, miután én onnan, anyám a melóból hazajött, benyomtuk a witchert, és csak játszittunk és játszottunk (mármint én, ő nézte). Minden páncélt megszereztünk, minden kérdőjelet kilootoltunk, az összes csóró parasztnak segítettünk, az utolsó kő alá is benéztünk. Annyit adott nekem az a játék, hogy hihetetlen. Fantasztikus hangulat, tájak, zenék, egyedi karakterek, történet. Volt, hogy Toussaint-ban a naplementét meg a napfelkeltét néztük. A csillagos nyári ég alatt botorkáltunk, amíg kint a valóságban téli zimankó volt. A mai napig jólesően belesajdul a szívem, ha a játékra gondolok.

A legjobb egyébként nagyképernyős tv-n, konzolról játszani. Minden fantasy rajongónak szeretettel ajánlom, a könyvekkel együtt. Mert úgy az igazi.

2021. jan. 3. 21:59
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
#13: Látod, ez nagyon furcsa dolog, ami újra meg újra előjön a különböző magyar netes fórumokban. Egy csomó ember többször is végigtolta 100%-ra a The Witcher 3-at, minden kiegészítőjével együtt, de ugyanezek az emberek ádáz dühvel gyűlölik a Ubisoft játékokat, amiért nagy térkép van bennük, sok kérdőjel a térképen, és sok mellékküldetés. Mi a különbség? Azt, hogy "a vicser jó játék, az ácék meg szarok", nem fogadom el magyarázatként... :)
2021. jan. 4. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:
66%

Honnan gondolod, hogy a 13-as gyűlöli az Ubisoft játékokat?

Miért kell állandóan fitogtatni minden egyes kérdés alatt, hogy húú én jobban értek ehhez a témához és most jól beolvasok neked?

A 13. szerintem nagyon aranyosan leírta, hogy az édesanyjával töltött közös idő is volt ez a játék. Ennyi.

2021. febr. 7. 01:32
 16/17 anonim ***** válasza:

#15:

"Honnan gondolod, hogy a 13-as gyűlöli az Ubisoft játékokat?"

Nem írtam ilyesmit, ezt csak te képzelted hozzá.

"Miért kell állandóan fitogtatni minden egyes kérdés alatt, hogy húú én jobban értek ehhez a témához és most jól beolvasok neked?"

Megint csak képzelődsz, ez pedig egy nyílt fórum, ahol bárki elmondhatja a véleményét. A te kommented semmivel sem fontosabb vagy értékesebb, mint az enyém.

"A 13. szerintem nagyon aranyosan leírta, hogy az édesanyjával töltött közös idő is volt ez a játék. Ennyi."

Ennyi. Én pedig egy szóval sem érintettem ezt a témát, csak te.

2021. febr. 7. 04:51
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam miket írtak az előttem szólók, de nekem azért jött be a Witcher, mert:

- 2014-ben végigvittem a Witcher első játékát (rögtön utána a könyveket is megvettem, már az első rész is nagyon tetszett.

- Gép hiányában a Witcher 2. részét csak 2019-ben vittem végig (ekkor vettem új gépet).

- Witcher 3-at még mindig nem vittem végig, de alapvetően azért tetszik, mert az évtized játéka (de komolyan).

Miért is?

1. - Úgy tudom 36-féleképpen végződhet a Witcher 3 és mindegyik végkifejlet a döntéseidet tükrözi.

2. - Rengeteg mellékküldetés van a játék és mindegyik küldetéshez részletes történet társul, ha mindegyiket végi akarod vinni, sőt végigolvasni a feljegyzéseket úgy 500-600 óra játékidőbe fog telni.

3. - A grafika eszméletlen

4. - A Witcher világa egy mestermű (a Witcher könyvek, illetve a lengyel mitológia alapján).

5. - Valami elképesztően összetett játék, mindig tudsz újat csinálni benne, még ha végig is viszed van Newgame+ módja.

6. - A zene is tökéletesen passzol a játékmenethez.

Részemről ezek azok a szempontok ami miatt tetszik a játék.

Másik dolog, ha 16 év alatti vagy, nem ajánlom hogy játssz vele, sok dolgot nem fogsz érteni, vagy a túl összetett játékmenet miatt sosem érnél a végére. Persze ez csak feltevés, de ha más nem is ez egy olyan játék aminél megközelítőleg érdemes betartani a 16+ korosztályt.

2021. febr. 7. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!