Witcherben mire költsem a sok sok pénzem?
Figyelt kérdés
29-es szintű vagyok, full kiváló macska szettel és van 40.500 aranyam.
Ötletem sincs mire tudnám költeni, vagy mire kéne vagy mi haszna?
Csak gyüjtöm gyüjtöm a semmire? :D
2020. dec. 10. 23:15
1/6 anonim válasza:
Elég kevés lehetőség van amire elköltheted. Max kardokra vagy félszeresre. Bár azokat elég könnyű találni. Max runákra mert azoknak borsós ara van főleg annál a druida alkimistánál sajnos nem jut eszembe a neve ott egy nagy rúna 2000 fölött van. Mondjuk ha nagyon meguntad a sok pénzt csinálhatod azt hogy eladsz mondjuk Hatorinak egy ereklye kardot és vissza veszed 5000ert kb. Mas ötletem nincsen sajnos:/
2/6 anonim válasza:
Rúnákra arra el fog menni bőven. Én is csak addig hittem hogy sok van.
3/6 A kérdező kommentje:
És a legjobb rúnákat hol tudnám beszerezni?
2020. dec. 11. 00:48
4/6 anonim válasza:
Az a hearts of stone kiegészítőhöz van. Valahol a térkép jobb felső sarkának környékén van a csávó.
5/6 anonim válasza:
Rúnaműves, meg Corvo Bianco tatarozása elvisz vagy 70-80k pénzt. Egy nagymesteri szett (és van 4 nagymesteri szett, meg kettő további, ami bár nem nagymesteri, de annak vehető az ára és a statok alapján) legyártatása is 50k-100k körül van akkor is, ha van van némi hozott nyersanyagod (nem kell mindent megvenned hozzá) - a farkast leszámítva eleve végig kell menni a szinteken, nem lehet egyből legyártatni a nagymesterit. Szóval érdemes gyűjteni a pénzt, el lehet költeni értelmes dolgokra is 500k-t.
6/6 anonim válasza:
Én elkészítettem minden iskola minden páncélját, szerintem azok sem olcsóak, valamint az ereklyéket gyűjtöttem. Kb minden megvehető gwynt lapot megvettem, sokszor választottam a párbeszédes opciókban a lefizetést.
Valamint az előző válaszolok is írták, hogy a két kiegészítőben könnyű elherdálni a rúnaművesnél, a Corvo Bianco felújításánál és a nagymesteri páncélok elkészítésénél. (Főleg ha sok alapanyagod hiányzik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!