Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Witcher 3 mitől olyan jó játék?

Witcher 3 mitől olyan jó játék?

Figyelt kérdés
FONTOS: a "mitől olyan jó játék"-ot nem fikázásból kérdem, hanem tárgyilagosan, az oka érdekel hogy mi az amit szeretnek benne az emberek. Ez azért érdekel mert én még nem játszottam vele de erősen gondolkodom hogy megveszem, mert most akciós, de előbb érdekelne mik az erősségei, mi miatt szeretik sokan, hogy tudjam nekem is érdemes-e rá költenem meg időt áldoznom.

2020. dec. 31. 00:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Nos azért mert amellett, hogy technikailag egy kiváló RPG, egy oylan szintű hangulatbomba, hogy azt nem lehet szavakba önteni, minden porcikájáról süt a hangulat, egyszerűen nincs olyan benne amire azt mondaná az ember, hogy nem illik bele.
2020. dec. 31. 00:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok nagy játékos, de nagyon szeretem a fantasyt könyvekben/filmekben/sorozatokban. Korábban még nem igazán volt módon fantasy játékkal játszani és nem is hittem, hogy le fog kötni, de annyira áthatotta a játékot az a hangulat, amit szeretek a fantasyban, hogy gyorsan beszippantott és alig bírtam felkelni a gép elől. Komplex, jól megírt karakterei vannak és a világ, meg a lore gazdag, alaposan ki van dolgozva. Nekem olyan volt, mintha tényleg belecsöppennék valamilyen epikus fantasyba és ezért imádtam.
2020. dec. 31. 02:15
 3/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
31%

gameplayokat tudsz nezni

hogy ne azt mond hogy "egyaltalan nem erre szamitottam, nem tetszik egyaltalan"

Ha elder scrollokkal jatszottal vagy gothic/risen nekkel

es tetszettek

regebbi witcherekkel

ha semmivel akkor nem tudni

annyira nekem nem tetszik a jatek egesze (a vilaga), de a harc turheto

2020. dec. 31. 09:10
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért szeretem, mert egyrészt a könyvek atmoszféráját (mind a három játék) jól visszaadja. Másrészt a története is remekül lett kidolgozva, teljes beleéléssel élveztem minden egyes percét. Valamint ami még nagyon megfogott a Witcher 3-ban, hogy a mellékküldetéseknek is van mélységük. Gyakran olyan érzelmi szálak és motivációk találhatóak bennük, amikre akár egy önálló játékot is felhúzhatnának. Szóval simán el lehet merülni benne, mert "eteti magát" és teljesen beszippantja az embert. Arról nem is beszélve, hogy a két kiegészítő (Hearts of Stone és a Blood and Wine) minőségi darab. Akár külön részeként is megállnák helyüket.
2020. dec. 31. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
semmi nagy dolog nincs a játékban megmondom a frankót, nem nagy durranás a játék.. csak felvan fújva :D igazából ennyit kell róla tudni, egy TELJES mértékben átlagos rpg játékról van szó, semmivel nemjobb mint 10 évvel ezelőtt egy full átlagos rpg, csak felvan fújva mint állat, ettől függetlenül megéri megvenni mert nemrossz játék
2020. dec. 31. 14:32
 6/17 anonim ***** válasza:
12%
Én mindig is túlértékelt játéknak tartottam. Hangulatos világa volt, kiváló mellékküldetésekkel, de nem tudtam szemet hunyni a hiányosságai felett (irányítás, harc, inventory, stb).
2020. dec. 31. 21:00
 7/17 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem messze nem a legjobb játék, mint azt sokan mondják. Sőt szerintem a Witcher trilógia leggyengébb darabja.

Rengeteg minden jól működött benne. Például a főküldetés szerű mellékküldetések, de magánka a fősztorinak a kétharmada kegyetlen unalmas. Legalábbis ami a Wild hunt-ot illeti. Nekem az első kiegészító se igen jött be, de a Blood and wine szerintem telitalálat. Brutálisan szép pálya és végig érdekes sztori egy szép lezárással.

Nálam ez a Witcher játékok listája (legjobbtól a legrosszabbig):

-The Witcher 1 - elképesztő hangulat, könyvhű, legjobb történet, érdekes harcrendszer, legjobb zenék

-The Witcher 3: Blood and wine - nagyon jó hangulat, érdekes történet

-The Witcher 2 - beszippant a világa, jó történet, de kicsit bugyuta játékmenet, csalódott voltam, hogy a harcrendszert lecserélték hack and slash-re

-The Witcher 3: Wild hunt - szép, de unalmas nagy nyitott pályák, a történet a vége felé azért beindul, engem idegesített Ciri (mondjuk a könyvben is szóval ez akár pozitívum is lehetne)

-The Witcher 3: Hearts of stone - unalmas, semmi maradandó nem volt benne

Jöhet a lepontozás!

2021. jan. 1. 21:11
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Én úgy vettem észre, hogy azok vannak oda érte leginkább, akik nem sok RPG-vel játszottak azelőtt, ezért nekik nem tűnt fel a harcrendszer primitívsége, a ló hülyesége vagy az inventory zavarossága.

Azért az álomszép grafika is hozzájárult a sikeréhez, ha ocsmány lett volna, csak a rajongók játszanak vele.

2021. jan. 2. 06:48
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
7-essel teljesen egyetértek, zöld pipát nyomtam rád
2021. jan. 2. 18:37
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Witcherre veletlen talaltam ra igaz torrenten (azota megvettem). Nem ismertem egyaltalan a witcher vilagat akkor leptem be oda.

Az első rész az ugy magaval radgadt ahogy volt, amultam-bamultam, anno a gepemen lejjebb kellett venni a grafikai beallitasokat, hogy elvigye emlekszem csak a fű banta a dolgokat a mocsarban de nem is volt baj. A harcrendszer, főleg a hangulat, mint egy csoda előt úgy ültem előte.

A 2. Reszt megvettem aprohirdetesen gyűjtői doboz 10 eur postával. Azt mar a gepem nagyon sok kompromiszum arán volt hajlandó futtatni és úgy sem ment rendesen, nem is tetszett, hianyoltam az első resz egyszerű grafikáját meg ugy kb az első reszben megszokot dolgokat. Tesom vasarolt egy gamer notebookot azon futot rendesen de beigazolodott a gyanum nem tetszett, csalodott voltam. Ilyen hulye jatekot mondtam magamba, mérgelődtem.

Vettem egy gamer laptopot magamnak.

a 3. resz karpotolt mindenert, nem hittem benne, hogy jo lesz. A hangulata a zene rendesen harcba hív, a grafikája az egész össze van rakva. Ujra azt erzem amit az első résznél, pezseg a vérem a gta 5 volt még hasonló hatassal rám. Napi 8-10 órát játszom megállás nélkül es nagyon szeretem. Ez el van talalva. Közel sem tökéletes de a mellékküldetésnél is végigolvasom a parbeszédeket probalom az összeset elvegezni.

Mondjuk mar a nyomkövetésből a hócipőm tele, ez egy nagyon flusztráló visszaterő eleme a jateknak.

1x vegigjatszom es ujra nem kezdem el eleg belőle ill max a parbeszedeket atugralom a mellekszalaknal.

Meg egyszer úgy megprobalom, hogy a faba űzött szellemet nem szabadítom ki, nem tudom melyik dontessel erek el jobb eredmenyt, azt nagyon sajnáltam amit akkor hoztam de mar mindegy.

2021. jan. 2. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!