Witcher 3 mitől olyan jó játék?
gameplayokat tudsz nezni
hogy ne azt mond hogy "egyaltalan nem erre szamitottam, nem tetszik egyaltalan"
Ha elder scrollokkal jatszottal vagy gothic/risen nekkel
es tetszettek
regebbi witcherekkel
ha semmivel akkor nem tudni
annyira nekem nem tetszik a jatek egesze (a vilaga), de a harc turheto
Szerintem messze nem a legjobb játék, mint azt sokan mondják. Sőt szerintem a Witcher trilógia leggyengébb darabja.
Rengeteg minden jól működött benne. Például a főküldetés szerű mellékküldetések, de magánka a fősztorinak a kétharmada kegyetlen unalmas. Legalábbis ami a Wild hunt-ot illeti. Nekem az első kiegészító se igen jött be, de a Blood and wine szerintem telitalálat. Brutálisan szép pálya és végig érdekes sztori egy szép lezárással.
Nálam ez a Witcher játékok listája (legjobbtól a legrosszabbig):
-The Witcher 1 - elképesztő hangulat, könyvhű, legjobb történet, érdekes harcrendszer, legjobb zenék
-The Witcher 3: Blood and wine - nagyon jó hangulat, érdekes történet
-The Witcher 2 - beszippant a világa, jó történet, de kicsit bugyuta játékmenet, csalódott voltam, hogy a harcrendszert lecserélték hack and slash-re
-The Witcher 3: Wild hunt - szép, de unalmas nagy nyitott pályák, a történet a vége felé azért beindul, engem idegesített Ciri (mondjuk a könyvben is szóval ez akár pozitívum is lehetne)
-The Witcher 3: Hearts of stone - unalmas, semmi maradandó nem volt benne
Jöhet a lepontozás!
Én úgy vettem észre, hogy azok vannak oda érte leginkább, akik nem sok RPG-vel játszottak azelőtt, ezért nekik nem tűnt fel a harcrendszer primitívsége, a ló hülyesége vagy az inventory zavarossága.
Azért az álomszép grafika is hozzájárult a sikeréhez, ha ocsmány lett volna, csak a rajongók játszanak vele.
Witcherre veletlen talaltam ra igaz torrenten (azota megvettem). Nem ismertem egyaltalan a witcher vilagat akkor leptem be oda.
Az első rész az ugy magaval radgadt ahogy volt, amultam-bamultam, anno a gepemen lejjebb kellett venni a grafikai beallitasokat, hogy elvigye emlekszem csak a fű banta a dolgokat a mocsarban de nem is volt baj. A harcrendszer, főleg a hangulat, mint egy csoda előt úgy ültem előte.
A 2. Reszt megvettem aprohirdetesen gyűjtői doboz 10 eur postával. Azt mar a gepem nagyon sok kompromiszum arán volt hajlandó futtatni és úgy sem ment rendesen, nem is tetszett, hianyoltam az első resz egyszerű grafikáját meg ugy kb az első reszben megszokot dolgokat. Tesom vasarolt egy gamer notebookot azon futot rendesen de beigazolodott a gyanum nem tetszett, csalodott voltam. Ilyen hulye jatekot mondtam magamba, mérgelődtem.
Vettem egy gamer laptopot magamnak.
a 3. resz karpotolt mindenert, nem hittem benne, hogy jo lesz. A hangulata a zene rendesen harcba hív, a grafikája az egész össze van rakva. Ujra azt erzem amit az első résznél, pezseg a vérem a gta 5 volt még hasonló hatassal rám. Napi 8-10 órát játszom megállás nélkül es nagyon szeretem. Ez el van talalva. Közel sem tökéletes de a mellékküldetésnél is végigolvasom a parbeszédeket probalom az összeset elvegezni.
Mondjuk mar a nyomkövetésből a hócipőm tele, ez egy nagyon flusztráló visszaterő eleme a jateknak.
1x vegigjatszom es ujra nem kezdem el eleg belőle ill max a parbeszedeket atugralom a mellekszalaknal.
Meg egyszer úgy megprobalom, hogy a faba űzött szellemet nem szabadítom ki, nem tudom melyik dontessel erek el jobb eredmenyt, azt nagyon sajnáltam amit akkor hoztam de mar mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!