Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miert vesznek sokan XBoxot?

Miert vesznek sokan XBoxot?

Figyelt kérdés

En mindig ugy tudtam, hogy az emberek altalaban a jatekok miatt vasarolnak konzolt. Es hat koztudott, hogy a psre az eszkluzivok miatt sokkal jobb jatekok jonnek ki. Ennek ellenere pl megis tobben vasaroltak xbox series xet mint ps5ot. Ez miert van?

A valaszokat elore is koszonom!

2020. nov. 21. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jobban tetszik az Xbox kontrollere, arculata stb...

Másrészt ha valaki együtt akar játszani másokkal, akiknek szintén Xboxa van, akkor ő is azt vesz.

2020. nov. 21. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Meg tegyük hozzá hogy már a legtöbb Ps exkluzív játékot kiadják pcre is. Pl Beyond Two Souls, Detroit, Horizon Zero Dawn stb, a Pókembert is rebesgetik és olvastam olyat is hogy a következő God of War sem biztos hogy exkluzív lesz. Így meg megveszik az Xboxot és ha van mellé Pc-d is, van olyan játék amit lehet szinkronizálni (vagyis így tudom).
2020. nov. 21. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkit érdekelnek a Sony exklúzívok. Én ha vennék most új generációs konzolt, akkor a pro és kontra listámon az szerepelne, hogy a sonynak több exkluzívja van, de ennyiből ki is fújna. Nálam a mérleg még így is az xbox felé húzna.
2020. nov. 21. 17:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van mindkettő, mégis Xbox párti vagyok. Egyszerűen jobban működik az egész rendszer, a képernyőfotózástól az online chaten keresztül a letöltésekig. Őszintén szólva én a Sony exkluzívoktól sem vagyok elhasalva (bár a Bloodborne magában megérte a gép árát).

A GamePass pedig önmagában annyival dobja meg a gép értékét, hogy azt el sem lehet mondani. 150 ezer forintból vehetsz 5 db Sony PS5 játékot, vagy ehelyett előfizethetsz 3 évre GamePass-ra, és kaphatsz érte több, mint 100 játékot.

2020. nov. 22. 13:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen a legtobb valoban megjelenik pcre.

Ugyanakkor nem gondolom, hogy akinek van egy ps5 konzolja, annak egy olyan minosegu gepe is van, ami kimaxolva vinne ezeket a jatekokat vagy egyaltalan vinne oket.

Szerintem eleg szubjektiv dolog a rendszer szimpatia. Ez kb olyan hogy valakinek az android valakinek meg az ios tetszik jobban. Nem mellesleg szamomra a game pass nem olyan vonzo mint, ahogyan sokan allitjak. Attol hogy van game passod a jatek nem lesz a tied. Csak egy idore “kiberled” jo borsos aron. Arrol meg mar ne is beszeljunk, hogy milyen jatekokat kapsz ezert, bar az, hogy ilyen sokat adnak, szerintem az sok mindent elarul a minosegrol is. Ezzel szemben a ps az mindig is a minosegre torekedett a jatekok teren. Ezt pedig mindenki latja, ezert sem ertettem meg annyira az xbox mellett voksolokat.

2020. nov. 22. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
66%

"Ugyanakkor nem gondolom, hogy akinek van egy ps5 konzolja, annak egy olyan minosegu gepe is van, ami kimaxolva vinne ezeket a jatekokat vagy egyaltalan vinne oket."

Nem minden a grafika. Lehet hogy szép egy adott játék ha a története meg nulla. Ott meg igazából cseszhetem hogy ps5-ön szebb és a gépem meg nem viszi full grafikán.

Én egy laptopon játszok, minden mai játékot futtat 1080p-ben magas grafikával, van amelyiket kompromisszumokkal, de annyira nem látszik a különbség. Az meg nem izgat hogy nincs 4k, ray tracing stb.

2020. nov. 22. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!