Miért drágulnak folyamatosan a ps4 játékok, dlck?
Pl a Playstation Hitsből is pár, Mortal 11 kombat pack, és a karakterek is drágultak, stb, stb...
Generáció végére nem olcsóbbak kéne lenni a Last gen cuccoknak?
Legalábbis 25 év konzolozás alatt eddig ezt tapasztaltam.
Igen, csak még a boltos hasonlatra reagálva, rengeteg bolt van, különböző árakkal, de
Sony store csak egy.
A Vámház körúti piac pl elég jó szerintem, pedig a központba van, mégis az egyik legolcsóbb.. Semmi logikája nincs a szegény országokba drágábban adni a dolgokat mint mondjuk USA ban.
Ez a generáció végére emelek, olyan mintha új áron adnám el a 10 éves autómat, mert rossz a forint. Nem tehetem meg, legfőbbképp etikai szempontok alapján nem adnék fel ilyen hirdetés.
Last genről beszélünk.
Adja 30 ért a ps5 ös gémeket, nem érdekel, de ne csinálják már ezt a ps4esekkel hálájuk jeléért hogy végig Sonysok voltunk. Sokszor ingadozott már a forint, de ilyenre nem volt még példa a Sony konzoltörténetében a Ps1 óta sem.
Nyertek nem? Ha eladósodtak volna, megérteném az okát, sőt még adománygyüjtést is szerveznék hogy mehessen tovább a ps. Jajj, szegény Sony..
Most elvonulok egy sarokba sírni és sajnálom öket! :D
Na sziasztok, én a kérdést töröltem magamtól.
"Régi Ps1 és játékaim eladnám.
Ár: 40.000ft/cd mert gyengült a forint, ezért adom ennyiért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!