Miért drágulnak folyamatosan a ps4 játékok, dlck?
Pl a Playstation Hitsből is pár, Mortal 11 kombat pack, és a karakterek is drágultak, stb, stb...
Generáció végére nem olcsóbbak kéne lenni a Last gen cuccoknak?
Legalábbis 25 év konzolozás alatt eddig ezt tapasztaltam.
Szerintem a visszafele kompatibilitás miatt.
A Mortal 11 meg a legdrágább Mortal eddig. Ugye indult azzal hogy mindenki alapból szrul nézett ki, vagy zombi, vagy ilyen sárgarezes skinje van.
Én pl most vettem meg a klassic síneket. De legfőbb baj az MK 11 el szerintem hogy az MK univerzum karaktereivel kellett volna telerakni, nem ilyen Joker, Spawn, Terminátor, Rambo, Robotzsaru xd karakterekkel.
A Mortal XL hez képest, ahol alapból brutál darkul nézett ki mindenki, ez egy vicc! Meg az x-rayek is nevetségesen túl vannak tolva. A Kombat League meg szinte játszhatatlan, minden második ember scorpionnal pörgeti a csákját, vagy Sheewaval ugrál.
Hát nem tudom, pl az MK 11 Kombat pack xboxon nem drágult, és ott is van visszafelé kompatibilitás.
És pcn is ugyanannyi, mint volt,
egy 6 os.
De köszönöm a válaszokat nektek, talán tényleg ez a visszafelé kompatibilitás ára a Sonynál. :)
Találtam egy cikket is erről... Igaz ez ps5 ről szól, de
ebből kiindulva minden esetre szerintem is köze lehet a ps5 visszafelé kompatibilitásának. Gondolom egy picit ps5 höz igazították az árakat. Szóval nem úgy néz ki a visszafelé kompatibilitás, mint pl xboxon.
Legalábbis árban nem.
Egy biztos, ez a 1090 Ft al drágább ami eddig 6ezer volt, és hogy egy dlc annyi lassan mint egy teljes játék jelenség, a ps5 el jött.
Nm. :)
Hát, ha 30 lesz egy játék a ps5 re, az emberek egy része, még a hardcore ps fanok is szerintem idehaza inkább áttérnek PC re.
Egy Angliai fizetéshez ok. a 30 ezer, de Magyarországon kB a fele real/game.
De van egy olyan érzésem hogy ez a vírus+karácsonyi láz kombó is megnyomja az árakat.
Jövő nyár körül már fogyasztható lesz szerintem minden.
A konzol is, és a játékok is ps5 re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!