Miért drágulnak folyamatosan a ps4 játékok, dlck?
Pl a Playstation Hitsből is pár, Mortal 11 kombat pack, és a karakterek is drágultak, stb, stb...
Generáció végére nem olcsóbbak kéne lenni a Last gen cuccoknak?
Legalábbis 25 év konzolozás alatt eddig ezt tapasztaltam.
Az nem érthető hogy egy Last gen konzol generációja végére emelik fel az árakat. Ez nem benzin hogy a külföldi árfolyamok hivatkozunk, hanem játékok. De Még csak nem is kenyér vagy hús..
1. A ps4 nyert ebben a generációban, rohadt sokat kaszáltak.
2.a ps4 el behoznák a fizetős multit.
3.kivették a ps plus öl a ps3 as/vita játékokat, és nem rakták annyival több ps4 és játékot bele.
4.Már lassan olyanok a teljes árú gamek mintha free to play ék lennének, annyi a mikrotranzakció. Már seasson pass 2, 3, 4 ek vannak.. Nem elég egy. A Destiny 2 eddig nekem pl 60 ezerbe van már lassan.
Szóval ne a legszegényebb tagállamba emelje ék már.
Meg hova telhetetlenkednek?
5. Xboxon nem emeltek, és a mai napig vannak még 360 as címek is a goldba, továbbá pcn sem emeltek.
6.Remélem érthető voltam, igenis pofátlanságnak tartom ilyen szinten felemelni az árakat.
Sok ezres sokra megy, nehogy már a végén megsirassuk a szegény Sonyt.
+1:
7.Last of us 2.
A játék felétől egy gnómot irányítás, holott egyetlen trailer én sem volt, Ellie bosszujaként volt reklámoz a, erre rendeltem elő, mi ez?
A vásárlók lehúzása és megtévesztése egy befejezetlen erőltetett értsük meg a másik oldalt is "történettel".
Remélem érthető voltam.
Kijavit a telo, és milyen rosszul :D, szóval bocs a hibákért az olvasóktol. Ez nem neked szólt utolsó, te maradj szépen csöndben a "remélem érthető.. Cinikus dumáddal. Téma lezárva.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat.
Tessék, már a Microsoft is pedzegeti az áremelést.
"Szóval ne a legszegényebb tagállamba emelje ék már."
Mondjuk egy brit játékfejlesztő mi alapján mondja, azt hogy Magyarországon olcsóbban adjuk a játékokat, mert ők csóróbbak? Hogy venné ez ki magát pl a németeknél? Ráadásul a mai világban könnyű is lenne kijátszani, mert azon a Storeon regisztrálsz amelyiken akarsz. De előtted is itt a lehetőség, hogy regisztrálj egy külföldi profilt, fizetni is tudsz simán.
Egyébként nézz már szét egy magyar boltban. Mimden sokksl drágább, mint tavaly volt. Van olyan gyümölcs, ami majdnem 100%-kal lett drágább. Örüljünk, hogy csak ennyivel lettek drágábbak a játékok.
Ezt nem ellenségesen írom egyébként, én sem örülök, hogy drágábbak a játékok, de meg kell érteni a másik oldalt is.
Kedves Kérdező56:547!
Köszönöm a minősíthetetlen privát üzeneteket, amikkel megmutattad mennyire is visszamaradt gondolkodás módod van, remélem nem gond ha ment a jelentés, és még örülj ha feljelentést nem teszek ip cím alapján :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!