Miért drágulnak folyamatosan a ps4 játékok, dlck?
Pl a Playstation Hitsből is pár, Mortal 11 kombat pack, és a karakterek is drágultak, stb, stb...
Generáció végére nem olcsóbbak kéne lenni a Last gen cuccoknak?
Legalábbis 25 év konzolozás alatt eddig ezt tapasztaltam.
A logika az benne hogy a ps5 megjelenésével jött ez a kis áremelés, meg ki is jelentik hogy 30 lesz egy ps5 játék,továbbá nincs rá annyi cím, lehet a ps4 es címeket/dlc két is félig meddig
"ps5 ként kezeli már".
Ps4 játék áremelős posztot nem találtam, gondolom már külön ki sem térnek rá.
De megértem ezt a forintos dolgot is, csak pcn, meg xboxon mégsem emeltek (Store, maradjunk az Mk11 kombat pack 1 nél pl), mikor a Sony volt a legsikeresebb ebben a Generációban. Ráadásul pcn úgy nem emeltek hogy a multiplayer is ingyenes ha jól tudom. Igen, karácsony után/jövő nyáron lehet jobb lesz a helyzet.
Talán a kettő közt az igazság.
Köszi nektek! :)
Lehet. :) Remélem ma legalább mikor elérhető lesz az MK 11 Kombat pack 2 meglehet majd venni külön Mileena t, mint a Kombat pack 1 tagjait mert a másik 2 nem igazán érdekel.
5ezer meg sok lenne csak egy karakterért... :)
Ráadásul nem is tudja azt amiért szerettem, gurulás+felütés.
Azt hiszem visszatértek az XL hez, lassú is mint a bűn az XL hét képest. Felesleges pénzkidobás volt ez is.
Gyakorolj vele, biztos tud valamit. :D Bár, tény és való, hogy amit írsz, az mindegyik részben a védjegye volt Mileena nak, a gurulás+felütés.
Szerintem nem egyedül bosszankodsz most ezen. :D
De mondjuk az x-be megcsináltad ezt 3x (extrém gyorsan) és vége volt a meccsnek, rohadt sokat sebzett ez a mozdulatsor, gondolom ezért vették ki, illetve lehetetlenítették el.
Meg így neked is új, nem tolsz olyan könnyen rommá mindenkit ezzel a mozdulatsorral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!