Pókerben ügyesek, felvilágosítanátok?
Figyelt kérdés
Játszom egy online pókerjátékkal, amiben furcsamódon előfordul, hogy a drill üti a full house-t, a két pár pedig a sort... (?)
Vagy a játék szervere szemétkedik?
Lefényképeztem a képernyőt, direkt, hogy alaposabban megnézzem és a full house-omra egy fillért se adott, míg akinek alacsonyabb hand-je volt, elvitte az összes feltett zsetonomat. Ez hogy lehet?
2020. nov. 5. 20:11
2/13 A kérdező kommentje:
Nekem: K 8
Másik játékosnak: K 5
Asztalon: K Q 8 K Q
Én a végén all in-t adtam, ő megadta amit kitettem. Nyert, és elvitte.
2020. nov. 5. 20:43
3/13 A kérdező kommentje:
Írta a játék neki, hogy drillel nyert. Nekem pedig közben kijelezte a játék, hogy full house van a kezemben.
2020. nov. 5. 20:45
4/13 anonim válasza:
Nem csak a lapok számértéke számít, hanem a színe is.
Nem lehet, hogy szín volt neki?
5/13 A kérdező kommentje:
Nem volt szín.
2020. nov. 5. 20:45
6/13 anonim válasza:
Bár úgy is érdekes, mert a Full-House erősebb, mint a szín (flush(
7/13 anonim válasza:
Melyik ez az oldal?
A kép megvan?
8/13 A kérdező kommentje:
Hát nem értettem, de még ha ez lenne az egyetlen hibája a játéknak... de már többedszer előfordult.
2020. nov. 5. 20:47
9/13 A kérdező kommentje:
Már kitöröltem a képet sajnos, de ha lesz még ilyen hiba, elküldöm!
Poker Heat a neve.
2020. nov. 5. 20:48
10/13 anonim válasza:
Ez a szitu egy döntetlen, nem lehet véletlenül h feleztetek? Mind2őtöknek egy KKKQQ full house van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!