Wowról teljeskörűen felvilágosítana valaki?
Figyelt kérdés
Nem tartoztam ezen játékok rabjai közé,de most sem vagyok.Unalomból kipróbáltam és megtetszett valamennyire.A taurin a wod mit tudom én min játszom.Egy tauron vagy milyen bikával vagyok aki druida.Nem értem mit kell fejleszteni,26os vagyok de a varázslataim alapok.Unalmas a sok séta benne,valaki minden titkot leírhatna tényleg.Előre kösz!2012. okt. 12. 19:58
1/7 anonim válasza:
fejlődni unalmas , de a wodon marha gyors , végletekig felvan gyorsítva .
A druida véleményem szerint a leg skillesebb kaszt , főleg a feral pvp-je , bár én azzal tolom eredetin , de jorég megszoktam.
Ha nagyon kezdő vagy ajánlom a palladin-t.
Amúgy a játék onnantól lessz jó hogy elérted a maximum szintet, ami 90, wodon asszem 80.
Onnantól instázhatsz pvpzhetsz , gyűjtheted a szetted stb.
Varázslatokat meg a trainereknél kell felvenni.
2/7 anonim válasza:
Ne kezd el, mert évekre bekockulhatsz tőle, és leamortizálódsz.
3/7 anonim válasza:
"Ne kezd el, mert évekre bekockulhatsz tőle, és leamortizálódsz."
Aki nem tud uralkodni magán ,az igen...
4/7 anonim válasza:
Hidd el sokan vannak így vele... Nem egy embert ismerek.
5/7 anonim válasza:
Szerintem se kezdj bele komolyabban, már ha csak egy komolyabb átlagteljesítményt szeretnél nyújtani, ahoz is több időt kell ráfordítani mint amennyit megér. Csak lebeszélni tudlak róla, neméri meg.
6/7 A kérdező kommentje:
Már késő,teljesen leamortizálódtam fogytam 20 kilót nem eszem,ha fázom nem gyújtok be csak magam alá szarok az melegít.Sajnos végem xDD Na jó hagyjatok,én nem vagyok hajlamos a kockuásra xD
2012. okt. 16. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!