Valaki felvilágosítana, hogy miért jó az AK-26?
Ilyen szöveggel valahogy nem értem.
"Ref:
Írogatják nekem azt, hogy R.I.P. R.I.P. R.I.P.
Olyat nyomok, lehozza a Blikk Blikk Blikk
Honnan ez a sok millió klikk klikk klikk?
Dolce Gabbana, Givenchy dik dik dik.
Verze 1 :
Hallgass el!
Eleve nem fair, hogy elevenen fallak fel.
Hozod a fosod, lemosom a koszod,
a nevem egy bestseller.
Mutogattátok a fuck-ot, hogy én csak pop-ot gyártok,
megszoktátok a rap-et tőlem, volt pedig bőven,
a 10. lemez, a tagem a kőben.
Ne gyere be, mikor én itt vagyok, ne gyere be,
mit keresel megin' a terepemen?
Nem hergelem magam, a gyerekeken.
mutatod mi az a rap
te nekem meg mutatod mi az a trap?
mondd mibe keveredek? belemegyek
mer ennek a gyereknek elege lett."
És ezen az úgymond "zenén" van +2 milla megtekintés...
Mert most ez a divat a fiatal gyerekek körében.
Egyébként tényleg híg fos amit csinálnak.
Neked nem tetszik.
Értettük.
Most tényleg mások ízlésén akarsz vitatkozni?
Végre ír egy AK fan is ide!
Én imádom őket, és nem bírom, ahogy őket ba......ztatják, bántják, mert másoknak nem ez jön be! És nem mostanába lett divat, mert már 2014 óta van AK26. Örökre lesz, a legjobb együttes két karakteresen jó hangú és kifejezett helyes csávóval... Imádom, ahogy a márkákat ismételgetik, szupernőkkel vonaglanak és Porschéket mert Ferrarikat vezetnek.... Szuperek, egyszerűen nem bírom megunni őket, mert régen is jók vtak, most még szupcsibbak!
Igaz én nem JBL-en, hanem fülhallgatón hallgatom őket, mert szerintem az már tényleg és valóban parasztság, ha pl valakinek kicsi gyereke van, és arra sír fel, h valami hü........ye ordíttatja a(bármilyen)zenét az utcán, és a babóca kétségbeesetten kérdezi az anyját h ez meg mi...
De AK26 volt, AK26 van, AK26 lesz! Mindig jó volt, mindig imádtam őket, Miki(azaz Hiro)és Ádám(azaz Giajjeno)elvarázsol, azzal a tipikusan különleges érces, rekedt hangjukkal...
20N(megrögzött AK-rajongó)
Köszi, h felpontoztatok, én vagyok az utolsó!
Van aki sza.........rozza, van, aki imádja, de hát ez van, kinek a pap, kinek a papné, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz! De én imádom Hiro-t, Giajjeno-t szólóba is meg együtt is, két imádnivaló komácska.
AK26 Forever
@12:25
Azért 20 évesen már illene kinőni az ilyen mértékű ízléstelenséget.
20 évesen(IS)sok ismerősöm imádja eme stílust. És én 13 éves korom óta imádom őket, tehát hűséges fan vagyok =D
Sőt a nyolcvanéves nagyanyám is szereti őket! :)=D
Nagyon kérlek titeket, ne sza...........ozzátok meg ne ba.........ogassátok őket, mert szerintem jók nagyon, de hát ízlések és pofonok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!