Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » X-men eljövendő múlt napjaiban...

X-men eljövendő múlt napjaiban valaki felvilágosítana mi történik a végén?

Figyelt kérdés
Szóval, miután megváltozik a múlt, ugye törlődik és "73-ban indul újra". Na már most, akkor tulajdonképpen ugyan az történik a szereplőkkel mint a rendes "múltban" csak annyi változással, hogy majd ami jön jövő nem fognak vadászni rájuk az őrrobotok? Illetve Farkassal mi történik? A vízből kiszedik, és? Utána mi történik vele? Jean és Küklopsz honnan ismeri őt, ha saját maga sem tudja hogy 73 után mi történt, mert csak a vízre emlékszik?

2018. aug. 17. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:

Mivel Logan utazott vissza, így az ő tudatában a régi események vannak. Így ismeri Jeant, Scottot stb.. de az új életében, ami 73-jelen között zajlott, miután megváltoztatták a múltat, nem tudja, hogy mi történt vele. Viszont a többiek pedig csak azt élték át, az ő emlékezetükben pedig az előző múlt nem létezik, ami Logan fejében van.

Ez így érthető?

Egyébként én is megnéztem most a tv-ben, kb tizedjére. :D

2018. aug. 17. 23:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Pacsi én is megnéztem!:D Nagyon szeretem és már én is láttam vagy 10-jére, de még mindig nem világos. Amit írtál az érthető, de ha Jean más múltra emlékszik akkor amikor a végén találkoznak a házban, ő honnan tudja hogy ő Farkas, mert a múltjában még nem találkozott vele. Scott szintén.
2018. aug. 18. 00:42
 3/8 anonim ***** válasza:

Mert a megváltoztatott múltban is velüm volt, csak ugye ezt már nem mutatják. Mondja is a végén a professzor, hogy tanítania kéne.

Tehát már egy ideje velük van. Az is lehet, hogy 73 óta.

Csak ugye Logan nem emlékszik semmire, csak a régi dolgokra, amik az első x-men trilógiában történtek.

Ezért is mondja Scottnak, hogy van, ami nem változik. :) Mert ők megint egymásra találtak Jeannel.

2018. aug. 18. 00:51
 4/8 anonim ***** válasza:
velük*
2018. aug. 18. 00:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja értem! És miért nem tudja 73-tól kezdődően hogy mi történt vele? Úgy értem hogy ha tegyük fel kiemelték a vízből, akkor utánna ugye "feléled" és ha a professzorékhoz szegődik, akkor már "tudatában kéne lennie" nem?
2018. aug. 18. 08:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Két idősík van, az egyikben volt gyilkosság és robotok, a másikban nem. Nyilván nagyon sok a hasonlóság a két világ között, de van pár eltérés is, hisz változtattak rajta. Logan ebben az új idősíkban is X-men lett, van suli is, ahol törit tanít, csak ugye néhány dolog megváltozott benne, ami neki kimaradt, mert ugye időugrás történik a változtatás és az új jelen között, amit ő nem élt végig a tudatával.
2018. aug. 18. 14:18
 7/8 anonim ***** válasza:

A Vissza a jövőbe 2-ben is ez volt.

Marty és Doki nem emlékezett a Biff féle alternatív univerzumban történő eseményekre.

Amúgy miután kiszedték Logant a vízből valószínű hogy ugyan az történik vele mint eredetileg is. Megkapja az adamantium csontvázat stb.

Én azt nem értem hogy Scott és Jean hogyan élhetnek?

2018. aug. 18. 17:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Miért nem érted, hogy Jean és Scott miért él? Írd meg és válaszolok.
2018. aug. 24. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!