Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az X-men eljövendő múlt...

Az X-men eljövendő múlt napjaiban, mondja Eric a professzornak, h több mutáns társuk meghalt, megh kísérlet áldozataivá váltak, kik voltak ezek, és van pontos történetük?

Figyelt kérdés

2015. aug. 2. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Az X men: Elsőkben szereplő "gonoszokra" vonatkozik, akiket a robotok miatt használtak kísérletezésre.

Pontos történetük? Filmre gondolsz? Az nincs, de az Elsőkben valamennyit megtudhatsz róluk.

2015. aug. 21. 00:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) az első kérdést úgy értettem,hogy melyik mutánsokon kísérleteztek.!
2015. aug. 25. 10:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Magneto (Eric) a repülőn négy mutánst említ név szerint, Azazelt, Banshee-t, Angel-t és Emmát. (nem tudom milyen nyelven nézted, az angolnyelvű eredetiben ezt a négy nevet mondja)

Amikor Raven/Mystique átnézi a Trask vállalat anyagait, akkor Azazelt és Angel-t látjuk, több ismeretlen mutánssal együtt, mint akiket felboncoltak. Tehát Azazel és Angel biztosan Trask-ék áldozatai lettek.

Mindkét karakter szerepel az X-Men az Elsők-ben.

Banshee és Emma Frost is szerepel abban a filmben.

Közülük egyedül Banshee az, aki végig Charles-ék oldalán harcolt. Angel elárulta őket a film közepén, Azazel és Emma pedig végig Shaw oldalán harcolt.

2015. szept. 5. 23:53
 4/5 74123 válasza:
Erre én is kiváncsi voltam, ugyhogy kutattam egy kicsit és arra kellett rájönnöm, hogy a karaktekek eredetére szarik a rendezö. Ez az egyész ott indult, hogy képregényeket adott ki a Marvel és megjelentek bennük. Na most: Azazel Németországban tünt fel, Wagnerrel(Egy gazdag földbirtokossal) összebarátkozott és arrol mesélt, hogy Las Demonas-bol érkezett, ami valójában egy másik világ/dimenzió volt. A férfi sofőre lett és összejött a feleségével, akiről kiderült, hogy kék alakváltó(Mistique). Született egy gyerekük(Kurt WAGNER), de Wagner rájött Mystique titkára, ezért megölte azt. Mystyque-nek menkülnie kellett és a csecsemőt egy szakadékba dobta ö meg felvette egy falusi alakját. Azazel azt hitte, hogy meghaltak mindketten számos gyereket nemzett és feláldozva öket visszatért Las Demonas-ba. Ehhez képest Megjelenik a filmben, mint egy titokzatos mutáns, Mystyque fiatalkorában, aki X-prof társaként müködik(max 22) és magnetó szolgálatában bemutatja a képességeit. Mert tényleg semmi más nem stimmel. Van egy vörös árnyék, aki ért a harcászathoz elöszeretettel öl a teleportációval, vagy éppen a farkával(döf = kurt bicskája) és magnetó oldalán harcol. Valójábol a film-sorozat mutánsainak 60%-a (lehet hogy keveset irtam) csak arra való, hogy legyenek. Csomó ponton még önmagához sem hü a sorozat. Magnetó például elvesztette az erejét az x-men 3-ban, aztán kitudja, hogyan a pusztulás szélén megvolt neki. Legalább használták volna a lányát, ö élta multban, mint pietró(hipergyors mutáns) huga. Ez a sorozat csak arra jó, hogy az ember nézze és egy csomó kérdést tefyen fel magának.Azt hisze, mindegyik kísérlet áldozatnak van háttere, csak nem az ami a filmben, a képregényekhez meg sok hejen nem illik a film, tehát a filmeseknek nincs hátterük.
2016. jan. 8. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2016. febr. 23. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!