Metin2 vagy wow?
Én mindkettővel játszottam, először a Metinnel, utána a WoWwal. ( még most is játszom vele )
Metin2:
Hátrányok:
-Idegesítő hogy a sok 10 éves gyerek leüt a nagyobb karakterével
-A cuccaidat a kovács elronthatja
-Ha boltot nyitsz, nem tudsz semmit csinálni
-Mindegyik küldi csak az ölésről szól
-Tipikus kínai játék: Van 100 szörny egy helyen, és öld meg őket
-A játék nagy része még nincs fordítva
-Karakteredet nem nagyon tudod formázni, kevés képesség.
-Nincsenek fajok
-A szakmák (bányászat, halászat) röhejesek
Előnyök:
-Jó a céhháború
-Hátasról lehet harcolni
World of Warcraft
Hátrányok:
-Van egy pár bug ( de javítanak azért néha )
Előnyök:
-Karakter formázás, sok képesség, fajok
-Szakmák nagyon jók
-Sok csatatér, sok kazamata ( insta )
-Duel rendszer is jó
-Lehet repülni
-Vívmányok ( Achievments )
-Könnyen áttekinthető térkép
Én a WoWot ajánlom, mert sok lehetőség van benne, szerintem az MMORPG játékok atyjának lehet nevezni.
A Metin2-t nem ajánlom, a lényege annyi hogy: Ütsz, vágsz, mész.

Metin2-őt nagyon jól ismerem, WOW-val meg 3 hete játszok, elmondom mik a tapasztalataim. :A Metin2 egy jó játék, egy ideig. Míg rájössz hogy ugyanazokat a monoton mobokat kell ölnöd, ugyanazok a monoton zenék mennek, és eléggé sok low is van rajta, amiből adódik, hogyha pl. történik valami, teszemazt ellopják cuccod, az elég szar érzés, mert párszázezer mobot kellet kinyírni a pénzért stb.
A WOW-ba ez jobban meg van pl. csinálva, mert a küldik még akkor is változatosak, arról ne is beszéljünk hogy a térkép akkora mint egész európa.(nem vicc: 2 "világ"-egy világba legalább 3 kontinens- Minden kontinensben megtalálható legalább vagy 30 megye/állam és egy megye akkora mint az egész metin és ami a legjobb: MINDEN TELJESEN BEJÁRHATÓ. Egyetlen hibája az, hogy időigényes és bonyolult, sokszor nehéz, és nem párszor szaladt el 4-5 óra csak úgy hogy küldiztem, míg metinnél fél óránál tovább nem bírom a folyamatos mob ölést.

Régi kérdés, de leírom a véleményem:)
Metin2: valamilyen szinten unalmas valóban a sok monoton ölés és a sok unalmas küldi, de a pvp és céhwar lehetőségei sokkal jobbak, az a lényeg benne, h pvp terén kell először jónak lenned, mert onnan jön a pénz és aztán tudsz csak erős pvps lenni, s a pvp szerintem roppant változatos, hiába van 5 max 6 skilled, de tudni kell jókor elsütni, ahány player annyiféle taktika.
Hátrány: mappok kicsik(wowhoz képest pláne), sok kis noob van, ámbár szerintem wowban is. DE nehéz és sok kihívás van benne(a GFesen a mester az 1 könnyű kopi amit azoknak csináltak akik béna gy.kerek és nem tudják elérni rendes metinben a céljukat csak az 5000x könnyített szutykon(kipróbáltam, rohadt könnyű a GFes metin meg kihívás))
WOW:
3 hetet játszottam, de akk napi 28 órában :D
Nagyon tetszik a 3 kontinens, bejárhatatlan, de ugyanakkor szépre és rohadt változatosra van megcsinálva. Sok féle mount, lehet repülni is velük, bejárható minden, le tudsz csúszni 1es helyeken stb, ha nincs kedved pvphez v pvmhez akkor is jól eltudsz lenni ^.^
Hátrány:
Ha 1x pvm ezel akkor szeretnél gondolom rendesen hentelni és nem 2-3 max mobot csapkorászni 5 percig...-.-Pvp része szutyok...
Mind2 jó szerintem, ámbár, mint mai napig aktív GFes a metinre voksolok:D
Bocsi elírtam-.- Így lenne:
Először pvm terén kell jónak lenned mert onnan jön a lé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!