Metin2 vagy wow?

A WoW egy iszonyatosan unalmas MMORPG.A fejlődés unalmas.A pve unalmas és nehéz.A pvp nem olyan rossz,de a Metinben az is jó.Sok faj és kaszt van.A története is jó,de attól még nem lesz jobb a játék.20 percenként ütsz bent.Túl sok skill van.Minek kell annyi?El van túlozva.Meg mekkora hülyeség az,hogy külön pvp és pve cuccok vannak!Tiszta baromság...
A Metinben izgalmas fejlődés,izgalmas PvE és PvP.Egy WoW-os BG meg sem közelít egy Metines céhháborút.Az is jobb bent,hogy nem **** talentrendszer van,hanem rakhatsz pontokat a TP-re,az MP-re,az erőre,a védelemre.És még a képességekre is.A cuccokat lehet fejleszteni.Vannak bónuszos fegyverek,vértek is!
Metin2 jobb!Kevesebb lehetőség,izgalmasabb játékélmény!

Előző,én mindkét játékon játszottam.A WoW-ban minden unalmas,nagyon hamar ráuntam.A Metin nagyon izgalmas játék.Meg WoW-ban ez a Soulbound dolog is hülyeség.Nem lehet eladni a ruhát,ha már felvetted...A Metinben a drop is jobb.Nem kell 4 órát szenvedned egy instába,hogy kapj egy béna fegyvert.És még több ilyen instát is végig kell szenvedni,hogy mehess egy nagyonn instába,hála a GearScore-nak.Már BT-be (70-es insta) is 3,4k gs-től inveltek.Naxxba meg 4k gs-től.
A Metinben vehetsz a boltban jó cuccokat,vagy farmolhatsz anélkül,hogy órákig szenvedsz egy instában.Vagy egy kisebb szintű cuccot felfejleszthetsz olyan szintre,hogy legyen olyan erős,mint egy nagyobb szintű páncél/fegyver.És a Metin MAGYAR!!!!

Ja és a Metinben nem kell repuzni és nincs weapon skill.Ezért is jobb a Metin.Csak az a kár,hogy nincsenek benne kitüntetések.
És a Metin2 nem utánzat.Sok MMO van,ami WoW koppintás,de még egy Metinhez hasonló játékot sem láttam.
JAJJ ISTENEEEEM!!!!!!!!
Ez a kérdés nagyon gagyi...azzal játszol amelyik neked tetszik..ha megkérdezel egy techno-st hogy mit gondol pl. Sum41-ről azt mondja szar...és ugyanez van fordítva is.A WoW nyugati típúsú mmo(inkább a küldetésre építenek) míg a Metin keleti(ölj meg 792597219712 mobot)..van aki ezt szereti van aki azt..ENNYI

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-01 17:45:
Ismeretlen fostalicska?:DDD
Nem is tudom... A wowba ismertek olyan embereket akik tegyük fel elég erősek vagy meg van nekik ez meg az?
A metinbe ott van FuBu első ember aki elérte a 99 lvl-t
És magyar metinen is vannak emberek akiknek nagyobb a hírnevük mint a wowba néhány embernek (Már ha foglalkoznak is azzal hogy ott ki milyen és mit éremel ki :)):D Nah mi értelme a wownak?Menj instázni aztán felerősödsz közbe szétunod magad az egészen és egy fél napig állsz ott 1 cuccért.Igaz hogy a metin olyan 2,5 fél éve jött ki de legalább van belőle magyar Hivatalos GF Szerver :) (ami szerintem igen is fontos).
Üdv. SunCo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!