Metin2 vagy wow?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 01:28
61/91 anonim 

válasza:

A Cataclysm sima Trailer-e is a játék grafikáját türközi, de tök mindegy...:D
62/91 anonim 

válasza:

Erre gondoltál? http://www.youtube.com/watch?v=llMIDqFbsnE
63/91 anonim válasza:
kevés skill.... kevés lehetőség... megnézném hogy mikor lenne neked P-s képességed... esetleg egy-egy pvp-s cuccod
64/91 anonim 

válasza:

Kihívás ez a játék fogadjátok el nem 2 perces...hogy mikor lesz? Nem soká, G9 Leshely...
65/91 anonim válasza:
Én imádom a wow-ot [jobban mint a metint] de mégis metinezek hogy miért is metinezek ? mert letudnám tölteni a wow-ot de megcsinálni nem tudnám ez a nagy hejzet :( na meg szerót szerezni hozzá én nem vok ekkora zseni akinek a haverja meg megtudná csinálni az meg nem szól szal én mind a kettőt szeretem ez van hello !
67/91 anonim 

válasza:

Istenem, hogy itt mennyi tudatlan ember van. A wowra untál rá? Én a metint lvl 8-on meguntam. Ugyanazok a küldeések semmi változatosság. Jobb a PvE metinben mint wowban? Na hát azt azért nem hinném. Hogylenne már jobb egy metin 2 ismeretlen fejlesztőcsapattól, mint a wow a blizzardtól. A blizzard 4 játékból tartja fent magát.
68/91 anonim 

válasza:

Utolsó,a WoW-ban lehet,hogy jól ki van dolgozva a PvE,de ISZONYÍTOSAN UNALMAS.
69/91 anonim 

válasza:

Mondj 3 példát, hogy mitől unalmas, kérlek!
70/91 anonim 

válasza:

A WoW_ban a PVE kockáknak lett tervezve:
1.Egy egész raid kell hozzá
2.Nagyon nehéz megszervezni
3.Rosszabb esetben órákig tart az invelgetés.
4.A GS határozza meg,hogy bevesznek a raidba vagy nem.
5.Órákig tart,amíg lemegy egy insta.
6.A droppolási rendszer olyan,hogy iszonyatos.
7.Több órát végigszenvedsz egy sisakért,de egy ninja ellopja előled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!