Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csak szerintem volt régen...

Csak szerintem volt régen jobb a Siege?

Figyelt kérdés

- Klasszikus mapok, amik mára eltűntek, House, Hereford Base, Kanal például.

- A régi operationok, amikor még tényleg vártuk 1-1 operátor bekerülését. (BB, Capitao, Caveira, Hibana, Frost, Buck, Valkyre, Echo, Mira pl).

- 1-1 mára már legendáa bug/glitch ami kikerült

- Volt Acog a német védőknek

- Mikor még az a bizonyos nagy udpate (2017 ősze) előtt jobban futott a játék, illetve szebb is volt.

Csak szerintem 2016-2017 a Siege fénykora? Na persze a Siege a mai napig remek, és lehet csak a nosztalgia beszél belőlem, franc tudja :D

A régi renown farmolások TH-n ahj

2020. aug. 2. 01:29
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont a napokban vettem elő újra a játékot és tökre meglepődtem, hogy mennyi minden változott. Annyi új operátor és pálya van benne, hogy ihaj-csuhaj. Bár én nem tudnám minden bizonyossággal mondani, hogy a régi Siege jobb volt, de az biztos, hogy a régit jobban élveztem (nem mintha ezt most nem élvezném, de valamiért már nem annyira mint régen :()
2020. aug. 2. 07:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Year 1-2 volt a legjobb.
2020. aug. 2. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!