Szerintetek a honfoglaló játék mennyire igazságtalan
játék?
Figyelt kérdés
2020. jún. 13. 11:15
1/10 anonim válasza:
Miért lenne igazságtalan?:D
Én szeretem:)
2020. jún. 13. 11:20
2/10 anonim válasza:
Hogy értve?
2020. jún. 13. 11:21
3/10 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem. :)
Lehet, hogy túl magas a te szintednek ez a játék, ezért érzed igazságtalannak.
2020. jún. 13. 11:26
4/10 A kérdező kommentje:
Pl valamiért mindig magasabb szinten lévő embereket tesznek be
2020. jún. 13. 11:29
5/10 anonim válasza:
Én a szinteket sosem szoktam nézni, szerintem nem jelent sok mindent, van, mikor sokkal alacsonyabb szintű ver el mindenkit:D
2020. jún. 13. 11:35
6/10 anonim válasza:
Vagy olyan kérdést tesznek fel amire a hülye is tudja a választ (és a gyorsaság számít egyedül), vagy olyat, hogy milyen színű volt Mária Terézia lábujjának a körme miután belerúgott egy bútordarabba? zöld? lila? zöldeslila? lilászöld? És tippelni lehet egyedül mert mást úgy sem tudsz.
Plusz a kérdések alig cserélődnek és ha pár napot játszol vele akkor egy csomóra azért tudod a választ mert ismétlődő kérdés és már volt.
Plusz ugye itt is akinek sok aranya van az vehet mindenféle segítséget, ez se épp igazságos.
Régen jó volt ez a játék, sok évvel ezelőtt, mára elkurvult.
2020. jún. 13. 11:39
7/10 anonim válasza:
Nem fog tudni mindig pont ugyanolyan szintűt berakni, van egy kis különbség, de az elengedhető mérték. Attól hogy veszítesz nem a gép vagy a rendszer a hibás hanem a te tudásod nem elég.
2020. jún. 13. 12:20
8/10 anonim válasza:
A szont nem számít,,hiszen nem a szintet méritek össze, hanem a tudásotokat..
Egyébként max annyiban előnyösebb a magasabb szint, hogy többet játszik és nagyobb az esély, hogy többször találkozott ugyanazzal a kérdéssel.
2020. jún. 13. 16:27
9/10 anonim válasza:
Régebben abbahagytam, mert szerintem robotokkal rakott össze állandóan. Legalábbis nem hiszem, hogy valódi játékosok voltak, akik rendszeresen kb 0,1 másodperc alatt hibátlan választ adtak a feleletválasztós kérdésekre, a tippelősökre pedig érdekes módon mindig pontos, vagy pl évszámoknál szigorúan 1 évvel későbbi vagy korábbi számot adtak meg, szintén kb egy nanoszekundum alatt. Velem is előfordult már, hogy ennyire pontosan tippeltem, de nem minden egyes kérdésnél. Nyilván vannak, akik segítségeket is igénybe vesznek, de azt sem engedi az összes kérdésnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!