Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Howrse szerintetek is...

A Howrse szerintetek is igazságtalan?

Figyelt kérdés
Mert szerintem nagyon! Ownak végtelen karmája és pénze van! Nekünk is kijár! Szerinted ?

2014. ápr. 4. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Ő találta ki, és programozza az oldalt. Kijár neki :)
2014. ápr. 4. 19:02
 2/8 A kérdező kommentje:
És akor a modik mirre vannak?!Ow csak meg akar gazdagodni másokon keresztül...Vagy nem így van?
2014. ápr. 4. 19:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Igazad van! Írj rán ott!!! Nevem: Katniss Everdeen
2014. ápr. 5. 07:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor mégis mi értelme lenne, ha mindenkinek végtelen karmája meg pénze lenne?

Ow az oldal készítője, nem is tekinthető játékosnak, szóval nem, nem igazságtalanság.

Meggazdagodni meg nyilván meg akar, nyilván nem csak azért készítette a játékot, hogy az emberek jól szórakozzanak, meg valamiből csak fenn kell tartani magát az oldalt is (lásd: reklámok, zsetonrendelés)

A modik pedig nem tudom, hogy jönnek ide.

2014. máj. 10. 03:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már 2 éve játszom a howrsen legolas12 néven. Igazából a ostani sok újítás elvitte a kedvem a játéktól mert a shetik amiket tenyésztettem benne olyan csúnyák lettek az újítások során hogy csupa csoda!
2014. máj. 10. 17:47
 6/8 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Nekem ez a mostani Nagy Kihívás tett be egy kicsit. Nem tartozom azok közé, aki minden újításra fújol, de szerintem ez a patkógyűjtés borzalmas. Egynek elmegy, de hogy ez fog ismétlődni?!
2014. máj. 10. 21:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát ja én is a setire meg a Nagy Kíhivásra borultam ki! És akor minek játszik (van fent)Ow?!
2014. máj. 13. 16:18
 8/8 anonim válasza:
Mivel õ a játék szerkesztõje:)
2014. máj. 20. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!