Emilia Clarke-ot miért nem jelölik Oscar-díjra?
mert sorozatszínész, őket meg tudtommal nem szokták
egyébként én nem szeretem, a trónok harcában nem is a karakter zavar, mert a könyvben elmegy, de itt olyan flegma pofákat tud bevágni. élőben sz interjúkban meg állandóan vihog mint egy paraszt, az se jön be.
de mondom, én csak a trónok harcát láttam tőle.
mellesleg, az oscart úgy csinálják, hogy megjelölni asszem 5 embert, szerintem van a jelölt 4 között jobb is nála
Ahhoz hogy Oscar díjra jelöljék először is más filmekben kell játszania mert Star Wars, Terminátor filmért nem fogják.
Továbbá szerintem se nagy tehetség de soha ne mond hogy soha mert volt már olyan hogy annyira nem jó színész kapott Oscart mert az adott szerepre nagyon ráérzett vagy az adott rendező kihozta belőle a maxot.
Ha Darren Aronofsky forgatna vele egy megerőszakolós drámát akkor talán lenne esélye a jelölésre.
a sorozatoknak golden globe van,mint elismert szakmai díjkiosztó.
a filmeknek van az oscar.
Ahogy előttem is írták, a sorozatoknál Emmy illetve Golden Globe a nívós díjak, az oscar pedig a filmeknél.
Melyik filmben nyújtott alakításától vártad volna az oscar jelölést? Mármint ezt nem rosszból kérdem, hanem tényleg érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!