Star Wars: nektek Rey, Finn, Poe vagy Kylo Ren a szimpatikusabb, és miért?
az új star wars tekintetében ez inkább úgy lenne helyes kérdés hogy ki a legkevésbé ellenszenves.
rey
Való igaz, nem lettek túl jók az új karakterek.
Kivéve Kylo-t, őt nagyon szeretem, mert végre nem egy klisés, azért gonosz, mert feketében és maszkban van figurát kaptunk, hanem egy összetett, emberi karaktert. Plusz Adam Driver zseniálisan alakít.
Poe nagyon semmilyen, se jót, se rosszat nem nagyon tudok róla írni, hidegen hagy teljesen.
Finn-nel elvoltam az előző részben, érdekes volt ez a dezertált rohamosztagos téma, de nem tudott továbbfejlődni a következő részre, meg amúgy is unalmas volt az ő szála a TLJ-ban. Szóval nem csípem.
Rey jedi okj-s kiképzése nagyon nem nyerő a szememben, reméltem, hogy a VIII-ban kijavítják a VII-nek a hibáját, és kap egy alapos kiképzést - igaz minek, ha így is jobb mindenkinél -, de aztán ezt megoldották 20 mp meditálással, és csá. A csaj cuki, de a karakter sajnos borzalmas. Mindenben tökéletes, nem tud hibázni, kicsit sem életszerű, ez miatt nem lehet a karakterrel azonosulni. Amilyen eltalált lett a fő gonosz, a hős annyira unszimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!