Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » SZerintetek melyik a legigassá...

SZerintetek melyik a legigasságtalanabb játék?

Figyelt kérdés

én a RS Vegas 2 terrorist hunt ra szavazok.

Lehetsz akármilyen pro, a terroristák mindig hátulról szednek le vagy rosszabb esetben átlönek a fedezéken és esélyed sincs, illetve legalább hármat belekell lönöd az ellenségbe, de ha te full páncélba vagy, õ neki elég ha rádnéz azt halott vagy! ez a "realisztikus" nehézségi szinten van! hát nagyon realista mondhatom! ( én amugy nagyon szeretem ezt a gamet, és nem fikázásból mondom ezeket!!)

#igazságtalanságosság
2013. márc. 28. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Max Payne 3 azzal a hadseregnyi ellenféllel...
2013. márc. 28. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
I Wanna Be the Guy:Gaiden de, hogy mondjak 3d-set is akkor a Dark Souls.
2013. márc. 29. 00:18
 3/6 A kérdező kommentje:
lécci indokoljátok is meg hogy miért. nem kell rövidre fogni! szeretek olvasni ;)
2013. márc. 29. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:

I Wanna Be the Guy:Gaiden azért mert ezt a játékot arra találták ki, hogy szívjál..., de komolyan már legelső lépésnél meghalsz ha nem figyelsz oda, próbáld ki ingyen kis game.

Dark Souls meg iszonyat nehéz, persze itt is ez volt acél gondolom. Csak az első pályán több órát elszenvedtem rahedli szer meghaltam, pedig az lenne a tutorial.

2013. márc. 29. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:

GTA Vice City egy idő után iszonyat nehéz és már csalásokkal is alig lehet tovább jutni

pedig egyébként jó játék

2013. márc. 29. 12:36
 6/6 sKillEr96 ***** válasza:
Az en tippem a Guitar Hero lenne Expert-en, vagy a FoFiX cimu modhoz az Angevil Hero IV. Nem vagyok csicska az ilyen jatekokban (sot, egesz jo vagyok), de van egy szint, ami utan mar lehetetlen egy-egy zenet eljatszani Expert-en. Ha pedig "normalis" jatekot kellene mondanom, egyetertek azzal, aki a Dark Souls-t mondta, elegge retkes nehez, pedig profi vagyok RPG-kben.
2013. márc. 29. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!