SZerintetek melyik a legigasságtalanabb játék?
én a RS Vegas 2 terrorist hunt ra szavazok.
Lehetsz akármilyen pro, a terroristák mindig hátulról szednek le vagy rosszabb esetben átlönek a fedezéken és esélyed sincs, illetve legalább hármat belekell lönöd az ellenségbe, de ha te full páncélba vagy, õ neki elég ha rádnéz azt halott vagy! ez a "realisztikus" nehézségi szinten van! hát nagyon realista mondhatom! ( én amugy nagyon szeretem ezt a gamet, és nem fikázásból mondom ezeket!!)
I Wanna Be the Guy:Gaiden azért mert ezt a játékot arra találták ki, hogy szívjál..., de komolyan már legelső lépésnél meghalsz ha nem figyelsz oda, próbáld ki ingyen kis game.
Dark Souls meg iszonyat nehéz, persze itt is ez volt acél gondolom. Csak az első pályán több órát elszenvedtem rahedli szer meghaltam, pedig az lenne a tutorial.
GTA Vice City egy idő után iszonyat nehéz és már csalásokkal is alig lehet tovább jutni
pedig egyébként jó játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!