Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most akkor lesz új Silent...

Most akkor lesz új Silent Hill játék?

Figyelt kérdés
Több hírt is olvastam, de sajnos magyar oldalokon nem nagyon találtam erről semmit. Nem tudom, hogy jól értettem-e az angol híreket, ezért valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy is van ez? A Konami lelőtte? Mégsem lesz új Silent Hill? Az a baj, hogy nagyon régiek az első részek. PC-re is nehéz beszerezni, régebbi generációs konzolom sincs, meg a grafika is olyan amit szerintem az ember nem nagyon szeret nézni mai szemmel. Nagyon megnéznék belőle egy remake-et, mint a Resident Evilből. De jó is lenne...

2020. ápr. 19. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Hivatalosan cáfolták, hogy készülne új játék. Persze közben ilyen történések is vannak: [link]

Egyébként kis utánajárással az összes résszel lehet játszani PC-n. És az első rész kivételével teljesen jó a grafikájuk is.

Ne mondd már, hogy egy úgy kinéző játék, mint a Silent Hill 2, annyira elviselhetetlen mai szemmel:

[link]

A 3 egyes részein még most is elámulok, csoda amit műveltek:

[link]

Teljesen játszhatóak, közel 20 éves játékokhoz képest meg kimagaslóan jól néznek ki.

2020. ápr. 19. 17:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Végülis igzad van. 1-esen kívül tényleg elég jól néznek ki. Azért remélem tényleg lesz valami.
2020. ápr. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!