Most akkor lesz új Silent Hill játék?
Figyelt kérdés
Több hírt is olvastam, de sajnos magyar oldalokon nem nagyon találtam erről semmit. Nem tudom, hogy jól értettem-e az angol híreket, ezért valaki meg tudná nekem mondani, hogy hogy is van ez? A Konami lelőtte? Mégsem lesz új Silent Hill? Az a baj, hogy nagyon régiek az első részek. PC-re is nehéz beszerezni, régebbi generációs konzolom sincs, meg a grafika is olyan amit szerintem az ember nem nagyon szeret nézni mai szemmel. Nagyon megnéznék belőle egy remake-et, mint a Resident Evilből. De jó is lenne...2020. ápr. 19. 15:02
1/2 anonim válasza:
Hivatalosan cáfolták, hogy készülne új játék. Persze közben ilyen történések is vannak: [link]
Egyébként kis utánajárással az összes résszel lehet játszani PC-n. És az első rész kivételével teljesen jó a grafikájuk is.
Ne mondd már, hogy egy úgy kinéző játék, mint a Silent Hill 2, annyira elviselhetetlen mai szemmel:
A 3 egyes részein még most is elámulok, csoda amit műveltek:
Teljesen játszhatóak, közel 20 éves játékokhoz képest meg kimagaslóan jól néznek ki.
2/2 A kérdező kommentje:
Végülis igzad van. 1-esen kívül tényleg elég jól néznek ki. Azért remélem tényleg lesz valami.
2020. ápr. 19. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!